Bij de Jan Linders in Lent (Nijmegen) zijn geen beveiligers voor de deur te zien. Vermoedelijk is er in het pand wel beveiliging aanwezig.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij de Jan Linders in Lent (Nijmegen) zijn geen beveiligers voor de deur te zien. Vermoedelijk is er in het pand wel beveiliging aanwezig. © Paul Rapp

Politie jaagt op ‘bijl-overvallers’ en supermarkten nemen beveiligers in dienst

NIJMEGEN - De recente overvallen op supermarkten in de regio Nijmegen zijn mogelijk het werk van een en dezelfde dadergroep. ,,We onderzoeken of er tussen de overvallen een samenhang bestaat”, zo bevestigt een woordvoerder van de politie. De politie probeert supermarkten in Nijmegen en omgeving rondom openings- en sluitingstijden extra in de gaten te houden. Supermarkten zelf hebben beveiligers ingeschakeld.

Bij de overval op de Jan Linders in Lent zaterdagochtend vroeg werd een geldbedrag van ongeveer 30.000 euro buitgemaakt. Ook werden pakjes sigaretten gestolen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.