Recherche doet onderzoek in het appartement in Lankforst na de schietpartij met dodelijke afloop.
Volledig scherm
PREMIUM
Recherche doet onderzoek in het appartement in Lankforst na de schietpartij met dodelijke afloop. © Bert Beelen

Politie kon verdenkingen illegale prostitutie en drugs- en wapenhandel niet bewijzen

NIJMEGEN - De politie en woningcorporatie Woonwaarts konden door gebrek aan bewijs van strafbare feiten geen maatregelen nemen tegen twee verdachte huurders in de Nijmeegse wijk Lankforst. Dat laten politie en Woonwaarts onafhankelijk van elkaar weten. 

6 reacties

 • KERKHOFF

  1 maand geleden
  Tom Hond, bewijs moet ook rechtmatig verkregen zijn. Dergelijke camera kan wel eens onrechtmatige inbreuk opleveren. EU HvJ heeft hier al bij diverse uitspraken onrechtmatigheid onder de aandacht gebracht. En geloof me, Dan zijn de Rapen echt gaar. Klachten van omwonende van overlast zijn op zich nog geen aanwijzing van onrechtmatige gedragingen van persoon of personen. Voor je het weet heeft degene waar je de klacht tegen gericht heb een recht van compensatie ontstaan. De klager mag dan afreken
 • Tom Hond

  1 maand geleden
  Politie had gewoon een camera op de tegenover liggende gebouwen moeten zetten dan weten ze meteen meteen wat er allemaal binnen komt als er vermoede is van drugs handel en prostitutie.Niemand hoeft te verklikken als er een cam op zo'n woning gericht staat en als ze zeggen dat de privacy wet wordt overtreden moet je ook niet zeuren dat er niks aan gedaan wordt.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Klagen helpt niet en politie doet al jaren niks.
 • Evil Admin

  1 maand geleden
  Tja, als iedereen denkt de politie weet het wel, maar niemand zegt het tegen de politie, dan weet de politie het niet. Dan is het net als bij een ongeluk met zijn allen staan te kijken en te filmen en wachten op de hulpdienst, maar niemand heeft 112 gebeld, want iedereen denkt dat de ander dat doet. Wat nogal eens voorkomt. Anderzijds wil je ook niet de verklikker zijn bij wie wordt aangebeld als de politie weer naar huis is gegaan en de persoon die je verklikt hebt komt zijn gram halen.
 • bert peters

  1 maand geleden
  Het "leren luisteren naar de burger "komt vanzelf weer terug.... voorbeeld : De val van dit kabinet !!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Auto slaat over de kop in Ede
  Play

  Auto slaat over de kop in Ede

 2. Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open
  Play

  Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open

Nijmegen e.o.