Herman en Joyce Boerman zijn hun hond Unique (rechts op de foto) kwijt. Het beest werd door de politie in beslag genomen na meldingen van dierenmishandeling.
Volledig scherm
PREMIUM
Herman en Joyce Boerman zijn hun hond Unique (rechts op de foto) kwijt. Het beest werd door de politie in beslag genomen na meldingen van dierenmishandeling. © Theo Peeters

Politie neemt hond van Herman in beslag, buurt start petitie: ‘Hij is de grootste dierenvriend die ik ken’

GROESBEEK - De hond van Herman Boerman (78) is in beslag genomen. De politie verdenkt de Groesbeker van dierenmishandeling. Onzin, menen ruim 200 buurtgenoten. Zij tekenden een petitie: ‘Geef Herman zijn hond terug.’

31 reacties

 • Sjaantje

  1 jaar geleden
  Die halsbanden zijn verboden. En dat roedelleiderverhaal houdt al tijden geen stand. De methodes van de man met de witte tanden zijn al een tijd achterhaald.
 • Patries

  1 jaar geleden
  Op de geitenkamp is een stel met een hond, deze draagt een halsband met pinnen naar binnen. Dat vind ik pas dierenmishandeling. Als je zo'n halsband nodig hebt, om je hond met pijn in bedwang te houden, gaat er iets goed mis en ben je als baas duidelijk niet de roedelleider. En niet kundig genoeg om een grote hond te hebben. Dat valt onder dierenmishandeling. Een kleine kneep in lies, als ware het een beet van de roedelleider, voorkomt dit soort excessen.
 • LegendaryCarlos

  1 jaar geleden
  Meneer heeft nog nooit met een hond groter dan een gestoffeerde loempia gelopen, zoveel is duidelijk. 
 • LegendaryCarlos

  1 jaar geleden
  Ga dan praten met de politie om de hond te beschermen. Geen misplaatste omerta. 
 • LegendaryCarlos

  1 jaar geleden
  Uhm... een grote hond kun je gaan sleuren wat je wilt,maar die blijft snuffelen waardoor je je arm bijna uit de kom trekt. Dan is een klein tikje tegen de achterhand om de concentratie van de hond te breken een bekende techniek. Blijkbaar loopt meneer met op z'n hoogst een gestoffeerde loempia, anders had hij wel beter geweten.  

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.