Herman en Joyce Boerman zijn hun hond Unique (rechts op de foto) kwijt. Het beest werd door de politie in beslag genomen na meldingen van dierenmishandeling.
Volledig scherm
PREMIUM
Herman en Joyce Boerman zijn hun hond Unique (rechts op de foto) kwijt. Het beest werd door de politie in beslag genomen na meldingen van dierenmishandeling. © Theo Peeters

Politie neemt hond van Herman in beslag, buurt start petitie: ‘Hij is de grootste dierenvriend die ik ken’

GROESBEEK - De hond van Herman Boerman (78) is in beslag genomen. De politie verdenkt de Groesbeker van dierenmishandeling. Onzin, menen ruim 200 buurtgenoten. Zij tekenden een petitie: ‘Geef Herman zijn hond terug.’

  1. Hoorapparaat gelanceerd door afdoen mondkapje: ‘We hebben meer klanten die nu hun hoortoestel kwijt zijn’
    PREMIUM

    Hoorappa­raat gelanceerd door afdoen mondkapje: ‘We hebben meer klanten die nu hun hoortoe­stel kwijt zijn’

    GROESBEEK/NIJMEGEN/ARNHEM/CUIJK - Mondkapjes en hoorapparaten, het blijkt een ongelukkige combinatie. Het opzetten van een mondkapje wil nog wel lukken. Maar bij het afzetten gaat het mis. Meer dan eens wordt het vaak minuscule hoorapparaat gelanceerd. En zie het dan maar eens terug te vinden voordat het onder de wielen van een passerende auto plat wordt gereden of onder een winkelwagentje terecht komt.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.