Politie onderzoekt autobrand in Nijmeegse wijk Weezenhof

videoNIJMEGEN  - De politie gaat er vanuit dat de brand in een auto in de Nijmeegse wijk Weezenhof is aangestoken. De auto brandde in de nacht van woensdag op donderdag helemaal uit. Een voertuig dat naast de auto stond, raakte ook beschadigd door de vlammen.

 1. Jonge moeder Zuleyka uit Cuijk strijdt voor ‘onze’ kinderen na heroprichting pedopartij: ‘Ik vind dit niet normaal’
  PREMIUM

  Jonge moeder Zuleyka uit Cuijk strijdt voor ‘onze’ kinderen na heroprich­ting pedopartij: ‘Ik vind dit niet normaal’

  CUIJK / NIJMEGEN - Ze is in de regio Nijmegen een van de aanjagers van een nieuwe landelijke beweging, Save our Children geheten. Zondag stond Zuleyka van Hoorn uit Cuijk, met tientallen medestanders, op Plein 1944 in Nijmegen actie te voeren voor de rechten van ‘onze’ kinderen. De 29-jarige Cuijkse is zelf moeder van een zoontje van 6 en een dochtertje van 4.
 2. ‘Toekomstig hotel bij Berendonck nog eens goed voor 150 banen’
  PREMIUM

  ‘Toekomstig hotel bij Berendonck nog eens goed voor 150 banen’

  WIJCHEN / NIJMEGEN - Een hotel bij sauna Thermen Berendonck. Het is een langgekoesterde wens van algemeen directeur Fabian Dolman van Quality Wellness Resorts (QWR), eigenaar van het wellnesscomplex aan de recreatieplas bij Wijchen en Nijmegen. De geesten lijken er rijp voor. Want in de Toeristische Visie 2020-2030 van Wijchen, ziet de gemeente óók graag dat er een luxe hotel komt. Een gesprek met Fabian Dolman over de plannen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.