Volledig scherm
In een bedrijfsverzamelgebouw aan de Kerkenbos in Nijmegen zijn vaten met chemicaliën gevonden. © Fernando Bot/ Persbureau Heitink

Politie vermoedt dat criminelen drugsafval lozen in Nijmeegs riool

NIJMEGEN - Drugsafval van het vorig weekend ontmantelde drugslab op Kerkenbos zou via het toilet in het rioleringssysteem verdwijnen. Dat vermoeden heeft de politie althans. In het riool bij het Nijmeegse bedrijventerrein zijn chemische stoffen aangetroffen. 

Over de omvang is nog niets te zeggen, zo stelt een woordvoerster: daar doet de milieuafdeling van de politie de aankomende dagen onderzoek naar. Afgelopen zaterdag troffen agenten in een bedrijfsverzamelpand resten aan van chemische drugs en materialen voor de productie ervan. Twee mannen zijn door de politie aangehouden: één van hen was al verdachte voor zijn betrokkenheid bij een ander drugslab.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.