De parkeergarage in Eindhoven waar de NEC-supporters werden belaagd.
Volledig scherm
PREMIUM
De parkeergarage in Eindhoven waar de NEC-supporters werden belaagd. © videostill

Politie verrast door aanval op NEC-supporters die als ‘ratten in val’ zaten door PSV’ers: ‘Kwam uit het niets’

UPDATEEINDHOVEN - Ze zouden nietsvermoedend op weg zijn geweest naar hun auto toen ze plots werden aangevallen. Schreeuwende mannen met capuchonnetjes. Rake klappen. Voor een groep NEC-supporters eindigde het uitduel met PSV woensdag in een drama. Ook de politie is verrast.  

12 reacties

 • Tom Hond

  1 week geleden
  Ach die zogenaamde hooligans weer die willen vechten om een clubje dat zogenaamd in zijn hart zit, als je zo graag wil vechten ga naar oekraine kun je echt gaan vechten als je van sensatie en spanning houd.
 • Ryan Carvalho

  2 weken geleden
  15 mensen vallen een groep van 300 mensen aan? Neem aan dat daar wel minstens 100 mannen tussen zaten. Dan zou je zeggen dat net wat samenwerken je die 15 hooligans zo weg hebt gejaagd .
 • Maarten Kuijpers

  2 weken geleden
  @Mark Hennekij: Je bent er ook weer bij met je mening. De Johan Derksen van de Gelderlanderpagina. Overal ben je bij, overal heb je verstand van. Als je van niets weet, dan zeg gewoon niets. Het waren gewoon pet en sjaalvolk, niet meer niet minder.
 • Marc Putje

  2 weken geleden
  Inderdaad Richard, spreek met de echte harde kern af en we zullen zien. Denk dat ze dan wel anders piepen
 • Ralf westhoff

  2 weken geleden
  Ik kan me normaal ook niet drukmaken over groepen supporters die met elkaar op de vuist gaan maar vind de reacties van sommigen hier gaan wel ver. Het gaat hier over gewone supporters, vaders met kinderen ed. die nietsvermoedend op weg naar huis werden opgewacht door hooligans, dat is van een hele andere orde.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.