Volledig scherm
Stock politiehelikopter © GinoPress B.V.

Politie zoekt met helikopter naar
vrouw die onwel werd in bos

NIJMEGEN - De politie heeft donderdagavond met een helikopter tevergeefs gezocht naar een ogenschijnlijk verwarde vrouw, die door passanten werd aangetroffen in de bossen tussen Nijmegen en Malden.

Dat laat de politie van Gelderland-Zuid weten. Aan het einde van de middag trof een hardloopster een vrouw, die - zo stelt de politie - op een ‘vreemde manier’ op de grond tegen haar fiets lag.

De hardloopster had geen telefoon bij zich maar kon met de mobiel van een wandelaar toch de politie opbellen. De vrouw was voor zowel de hardloopster als de wandelaar niet aanspreekbaar.

Meerdere eenheden

De wandelaar liep vervolgens door, waarna de hardloopster de politie bij de doorgaande weg opwachtte. Toen zij terugkeerden naar de bewuste plek, bleek de vrouw opeens verdwenen.

Omdat de politie zich zorgen maakte over de toestand van de vrouw, hebben meerdere eenheden het bos uitgekamd en is met een politiehelikopter met warmtecamera boven Heumensoord gezocht.

Tevergeefs, aldus de politie. De vrouw werd niet meer aangetroffen. De politie laat weten alsnog graag te willen weten wat donderdagmiddag exact heeft plaatsgevonden in het bus en hoopt in contact te komen met de vrouw in kwestie of getuigen. 

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.