Hubert Bruls.
Volledig scherm
PREMIUM
Hubert Bruls. © ANP

Politieagenten zijn moe en aan vakantie toe, daarom worden evenementen geschrapt

pollNIJMEGEN - Voor evenementen is deze zomer nauwelijks ruimte in Oost-Nederland. De politie kampt vanwege de vakanties met onderbezetting. Agenten moeten hun corona-overuren compenseren. Dat is tegen het zere been van evenementenorganisatoren.

30 reacties

 • Ans De poes

  5 maanden geleden
  waar zijn ze moe van lijkt me sterk dat rondjes rijden in een auto zo vermoeiend is .Of een bonnetje uitschrijven wordt je daar zo moe van .Denk dat ze eens meer moeten trainen in plaats van zitten helpt tegen moeheid
 • Frank vd Berg

  5 maanden geleden
  @Brandriet, inderdaad dan hoor je ze één of twee jaar minder klagen maar daarna begint het feest gewoon weer opnieuw. Die mensen werken niet voor de voldoening maar alleen om de poen. En ook de capaciteit in de zorgsector moet nog flink omhoog, anders zelfde problemen in het najaar met of zonder SARS of Influenza achtige virussen en gaat de boel weer (zoals nu al gepland) op slot. Fijne zomer nog!
 • A.F Brandriet

  5 maanden geleden
  Kunnen die Ambtenaren niets anders dan klagen over werk en geld. Het zijn altijd kleuters geweest en het wordt alleen maar erger. Het zijn altijd de leraren en de Boas en de GGD en Jeugdzorg en de Politie die er altijd geld erbij moeten hebben om de achterstand van hun werk weg te werken. En dan is het probleem gelijk weg en dan hoor je ze gelijk niet meer zeiken.
 • Mark Pier

  5 maanden geleden
  Het begint bij de overtreders die ook graag anoniem willen blijven gezien de sjawls, pet en helmen die de dragen! En als je er niet tegen kan dat je een tikkie mee krijgt als je weigert om te vertrekken moet je ook niet gaan huilen Ad Jansen. En als je met stenen gooit of molotovcocktails dan mag er gericht geschoten worden van mij.
 • Ad Janssen

  5 maanden geleden
  @Maso Sanne Het is omgekeerd. Criminelen worden nauwelijks vervolgd en misdrijven worden zelden opgelost maar demonstrerende burgers worden massaal neergeslagen, veelal op aangeven van burgemeesters. Die zijn vaak immers "hoofd van politie". Vandaar "maak politiemensen traceerbaar" (rugnummers) en bovenal: "Ga boeven vangen". We weten inmiddels dat er heel erg veel blauw op straat kan zijn.
 1. Heksenjacht op GGD-medewerkers via Telegram, directie doet aangifte: 'Wij nemen dit zeer hoog op’
  complotdenkers

  Heksen­jacht op GGD-medewer­kers via Telegram, directie doet aangifte: 'Wij nemen dit zeer hoog op’

  In een omstreden Telegram-groep is vandaag een heksenjacht ontstaan op enkele vaccinatiemedewerkers van de GGD. Complotdenkers delen de namen van vaccineerders met elkaar, met oproepen als ‘ruim deze moordenaars van de straat’, ‘jagen maar’, ‘laat deze engnek de kerst niet halen’ en ‘alles kan kapot’. Koepelorganisatie GGD GHOR Nederland heeft ‘met ontzetting’ kennisgenomen van deze berichten en heeft aangifte gedaan.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.