Blijdschap bij leden bij Volt na de verkiezingszege in maart bij de Tweede Kamerverkiezingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Blijdschap bij leden bij Volt na de verkiezingszege in maart bij de Tweede Kamerverkiezingen. © Fred Leeflang

Politieke nieuwkomers mikken op zetel in Nijmeegse raad: ‘Volt heeft enorm veel potentie’

NIJMEGEN - Een keur aan nieuwe politieke partijen overweegt mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Nijmegen, die volgend jaar maart worden gehouden. De pro-Europese partij Volt lijkt van de potentiële nieuwkomers de beste papieren te hebben. 

3 reacties

 • Carel van ‘t Zand

  6 maanden geleden
  De EU als het ultieme utopische doel... tja. Als je jong bent geloof je nog in het grote Brusselse sprookjesbos waar de 7 altijd slapende dwergen hun zakken gretig vullen over de rug van Assepoester.
 • Jan Bergmans

  6 maanden geleden
  12 VOLT, dat is die partij die voor een vaccinatieplicht is. Jaja, echt waar verplicht zo'n spuit in je arm of je wil of niet. Das de Volt van tegenwoordig. Nou kom maar op !
 • Pedro Kantor

  6 maanden geleden
  Ik heb hun programma bekeken. Het is gewoon krek hetzelfde als D66, maar dan vanuit Europa georganiseerd, en met kernenergie als inzet tegen klimaatverandering. En dat laatste is op zich nog hun beste idee. Voor de rest is het meer globalisering en meer immigratie. En we moeten eens een keer af van dat woord hoog opgeleid, want het impliceert dat je dan ook slimmer bent dan laag opgeleid. Terwijl dat in de praktijk nog maar valt te bezien. Gek dat de politiek correcte kerk daar nooit over valt.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.