Postbode Gerda en vuilnisman Gert, vele mensen werken ondanks corona op straat

NIJMEGEN/ OOSTERBEEK/ WIJCHEN - Personeel in de zorg verzet bergen werk tijdens de coronacrisis. Én er zijn meer mensen met dit soort cruciale beroepen die nu niet thuis kunnen blijven. Simpelweg omdat ze de maatschappij overeind houden. De Gelderlander zocht ze op straat op.

13 reacties

 • CCC

  2 jaar geleden
  Applaus voor alle mensen in de zorg.Maar laten we zeker niet de mensen vergeten die de maatschappij draaiende houden. Zij verdienen minstens zoveel respect.
 • tgm beuningen

  2 jaar geleden
  Als die dat alleen voor zichzelf doen is het wmb ook chapeau.
 • Tom Hond

  2 jaar geleden
  Kan de vuilnis man niet gewoon zo'n knijpbaren lijmtang gebruiken om de kliko vast te pakken beetje creatief zijn wilt ook wel eens wonderen doen. 
 • dikidik

  2 jaar geleden
  Ben zelf 75 jaa en ga nog elke morgen om 8 uur de maaltijden rondbrengen voor de ouderen die het niet meer kunnen dit via cateringbedrijf doe dit vrijwillig en met de nodige hulpmiddelen zoals handgel en handschoenen want als wij als team er mee stoppen is het einde verhaal voor de oudere dus gewoon doorgaan
 • ropetria

  2 jaar geleden
  Positief blijven denken. Super dat de post, vuilnismannen, folderlopers nog zo ons best doen om voor ons klaar te staan. Kanjers!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.