Thuisapp van het CWZ.
Volledig scherm
PREMIUM
Thuisapp van het CWZ. © CWZ

Primeur: CWZ gaat gezondheid patiënten volgen via thuisapp, medisch callcenter houdt de wacht

NIJMEGEN - Het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen gaat op grote schaal patiënten begeleiden in de thuissituatie. Het CWZ heeft hiervoor de CWZ Thuis app ontwikkeld. De toepassing is in een stroomversnelling geraakt door de coronacrisis.

7 reacties

 • Stadgenoot

  6 maanden geleden
  Ook even voor de beeldvorming ;-). Het gaat nier om een aanvullende app, momenteel alleen beschikbaar voor patiënten met COPD, Hartfalen of na darmoperatie. Het is dus niet de app Coronacheck. Alle info op www.cwz.nl > Laatste nieuws.
 • Greatest

  6 maanden geleden
  Wat is de meerwaarde van wachten in een ziekenhuis tot je eindelijk aan de beurt bent om dezelfde vragen te beantwoorden die in de app staan, bij een arts die drukker is met z'n computer dan met jou?Ook een mooie manier om de wachtlijsten weg te werken.
 • Goovaert Banning

  6 maanden geleden
  Even voor de juiste beeldvorming: Deze app is niet zelf ontwikkeld maar er wordt gebruik gemaakt van een reeds bestaande app die door inmiddels 50 ziekenhuizen wordt gebruikt. Wél hebben ze er een CWZ look aan gegeven
 • Poe

  6 maanden geleden
  Natuurlijk al dat tijdrovende bezoek aan ziekenhuizen is voor een belangrijk deel heel goed te vervangen . Ik ga van ziekenhuis veranderen .
 • Lowie

  6 maanden geleden
  Never. Zaken die mijn gezondheid aangaan, ga ik echt niet via een app op de telefoon communiceren. Wie weet wie er allemaal meekijkt via metadata!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

 2. Laatste vluchten vanuit Zuid-Afrika, VK en Zuid-Amerika gearriveerd op Schiphol
  Play

  Laatste vluchten vanuit Zuid-Afri­ka, VK en Zuid-Amerika gearri­veerd op Schiphol

Nijmegen e.o.