Burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen © ANP

‘Proef met legale wiet begint pas in 2022 in Nijmegen’, alle dertien coffeeshops doen verplicht mee

NIJMEGEN - De verkoop van legaal geteelde wiet begint pas in 2022, verwacht burgemeester Bruls van Nijmegen. Aan de proef doet ook Nijmegen mee en dat betekent dat alle dertien coffeeshops van de stad er verplicht aan mee moeten doen. Anders wordt hun vergunning ingetrokken.

9 reacties

 • Tiswa

  2 jaar geleden
  "dat betekent dat alle dertien coffeeshops van de stad er verplicht aan mee moeten doen. Anders wordt hun vergunning ingetrokken."Wat een narcistisch machtsvertoon."Na aanvankelijke protesten van de coffeeshophouders, zijn zij nu allemaal bereid om mee te doen."Hebben zij een andere keuze dan ?Als een bezetene gaat deze man tekeer tegen alles wat vergunningplichtig is.
 • Van den Berg

  2 jaar geleden
  Weg met die rotzooi is de enigste oplossing die coffeeshops verdienen bakken met zwart geld dat kan allemaal en er word niets aan gedaan als je als normale ondernemer even te laat bent met je aangifte ben je gelijk de haas natuurlijk doen alle shops mee wat denk je dat die verkopen buiten de legale wiet 50 gram legaal 10 kilo onder de tafel die coffeeshops houders lache zich rot en Bruls ook zo te zien.
 • Plienie

  2 jaar geleden
  Die was je voor gebruik, toch?
 • Nadenken

  2 jaar geleden
  Nope, want de keus neemt af en ook de sterkte zal lager zijn. Overheid heeft dan volledige controle op de sterkte
 • FFF

  2 jaar geleden
  Hoe komen de coffeeshops aan hun wiet meneer Bruls? Oh van de zolderkamertjes wat niet mag? Bruls en zijn regerings maatjes meten met twee maten. Maar de coffeeshops moeten wel belasting betalen over de verkochte hasj en wiet. Krom, krommer, komst. Sta het toe of verbied het, maar wees duidelijk.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.