Supporters van NEC voor het Stadionplein na 2-1 winst op NAC Breda
Volledig scherm
PREMIUM
Supporters van NEC voor het Stadionplein na 2-1 winst op NAC Breda © David van Haren

Promotiefeest NEC trekt 8.000 fans, Bruls: ‘We hebben ze ruimte gegeven, om escalatie te voorkomen’

NIJMEGEN - Dat zondagavond duizenden NEC-fans bijeen kwamen bij het Goffertstadion, was volgens de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls onvermijdelijk. ,,We hebben het ook elders in het land gezien, zoiets hou je niet tegen.”

41 reacties

 • Mattie Veld

  2 jaar geleden
  De corona wappies schieten zich in de eigen voet. Doordat de politie overwerkt is door de protesten en het negeren van de corona maatregelen door deze kleine minderheid staan deze zomer evenementen op losse schroeven. Als ze dat hadden geweten...
 • Ron van Dijk

  2 jaar geleden
  @Frank vd Berg: Het gaat hier niet om jou, en het is niet belangrijk of jij er wel of niet om gevraagd hebt beschermd te worden. Gelukkig is het overgrote deel van de bevolking bereid de coronamaatregelen te ondersteunen. Als gevolg hiervan en met hulp van de vaccinaties wordt het leven langzaam weer normaal. Dus nog even geduld en dan is alles weer goed. :)
 • Frank vd Berg

  2 jaar geleden
  @Ron, Heb ik er om gevraagd om beschermd te worden door een overheid?, verplicht nog wel ... Als je zo bang bent, blijf je toch lekker binnen; je kunt alles thuis laten bezorgen en veelal thuiswerken en anders kun je met een zuurstofmasker en zuurstofflesje op je rug misschien nog ff naar buiten. Voor 2% kwetsbaren kun je de samenleving niet meer dan een jaar beperken.
 • Ron van Dijk

  2 jaar geleden
  @Riana Haaren: Alleen corona wappies menen dat "het een grote leugen is", om jouw samenzweringstheorie-taal maar eens te gebruiken. Er is geen reden waarom een macht zich zou inzetten voor coronamaatregelen zoals wij die nu kennen.... behalve om de bevolking te beschermen. Dat jij ook nog eens voorstelt om de vierdaagse (met 40.000 deelnemers en honderdduizenden bezoekers; allen potentiele verspreiders van het virus) door te laten gaan, getuigt van een grote onverschilligheid en naiviteit.
 • patrick wijgman

  2 jaar geleden
  Nu kopen ze plots seizoenkaarten.......”salon” supporters. Nou welkom in de Bassie en Adriaan divisie, waar het niveau net het dames voetbal de baas is. Het Nederlandse voetbal ...😂😂😂
 1. Spelers en duizenden supporters vieren samen uitbundig de promotie van NEC bij Goffertstadion
  Play
  teruglezen | video

  Spelers en duizenden supporters vieren samen uitbundig de promotie van NEC bij Goffertsta­di­on

  NEC keert terug naar de eredivisie. Het dramatische seizoen in de Keuken Kampioen Divisie, met een zeer teleurstellende zevende plek, is door drie duels in mei totaal vergeten. De krachttoer in de play-offs - met de 2-1 overwinning op NAC in de finale als kers op de taart - leidde tot de glorieuze terugkeer naar de eredivisie. En dat wilden de fans zondagavond weten ook. Met duizenden tegelijk verzamelden ze zich bij het Goffertstadion om samen met de spelers en staf uitbundig feest te vieren.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen