Dick Nijman (links) en Wim Weijers van Buurtplatform Wedren/Julianapark. Op de achtergrond de dixie die als afwerkplek wordt gebruikt.
Volledig scherm
PREMIUM
Dick Nijman (links) en Wim Weijers van Buurtplatform Wedren/Julianapark. Op de achtergrond de dixie die als afwerkplek wordt gebruikt. © Paul Rapp

Prostituee verwent klanten in dixie bij Nijmeegs speeltuintje: ‘Dit moet niet het nieuwe normaal worden’

NIJMEGEN - Een prostituee die een klant ‘verwent’ in een dixie, een mobiel toilet bij een speeltuintje. Het is de druppel voor bewoners rond de Wedren en Julianapark die strijden tegen (drugs)overlast. Strenger optreden, dat is wat ze willen. Maar tegelijkertijd moet er ook zorg en begeleiding komen voor de verslaafden, veroorzakers van de klachten in de buurt.

43 reacties

 • Bart

  11 maanden geleden
  Neejhoor… Ik stem niet met de schapen mee... Dus ik mag klagen :-PEn de "jullie" waar jij het over hebt is voornamelijk student (lees passant)...
 • Bart

  11 maanden geleden
  Strenger optreden? en vervolgens verplaatst het probleem zich naar omliggende straten en wijken... Ofwel, totaal geen oplossing!!! 
 • gerald74

  11 maanden geleden
  zorg voor een opvangplek in nijmegen -oost in de buurt van de GroenLinks en d-66 stemmers en het probleem is zo opgelost
 • tejo

  11 maanden geleden
  Kom op Nijmegenaren. Niet meer klagen over de gemeenteraad want die hebben jullie zelf gekozen om dit linksachtige beleid vorm te geven!
 • Nimwegenaor

  11 maanden geleden
  Deze man doet dit naast een uitkering, betaalt geen belasting, trekt (dronken) verslaafden en de prostituees aan.  Ondermijnt parkeerbelastingsysteem van gemeente: verminderde omzet hier wordt vertaald naar hogere tarieven elders.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Platgedrukte agent in Capitool: 'Dacht dat ik dood zou gaan'
  Play

  Platgedruk­te agent in Capitool: 'Dacht dat ik dood zou gaan'

 2. Politie veegt Museumplein leeg na illegale demonstratie
  Play

  Politie veegt Museump­lein leeg na illegale demonstra­tie

Nijmegen e.o.