Sanne (22) met haar moeder Corine en vader Bauke. En Milou, de pup van acht maanden.
Volledig scherm
PREMIUM
Sanne (22) met haar moeder Corine en vader Bauke. En Milou, de pup van acht maanden. © Foto: Bert Beelen

Pup Milou is voor zieke Sanne (22) de reddingsboei: ‘Ik kon niet op mijn benen staan’

De thuisblijversZe woont op kamers in Groningen, zit in het vierde jaar van haar studie geneeskunde en leeft het studentenleven met haar vrienden. Maar dan krijgt Sanne corona. Sindsdien vecht de 22-jarige Nijmeegse voor haar herstel. Milou, een pup van acht maanden, is haar reddingsboei.

7 reacties

 • Wilma van Well

  1 maand geleden
  Beste Sanne, en natuurlijk ook diegenen die reageren op het artikel en hierzelf ook door getroffen zijn. Sanne, wat fijn voor je dat Milou je wat vrolijkheid en steun geeft. Het zal een lange weg zijn, en lastig. Ik wens je sterkte en geduld. Ook voor de anderen natuurlijk.
 • Corien Rem

  1 maand geleden
  Mmm lijkt ook wel op verschijnselen van chronische Lyme..
 • Wendy Grenningloh

  1 maand geleden
  Gelukkig is elke longcovid anders.. Ik heb het ook. Plaats niet alleen drama verhalen, er zijn er ook, zat die het gelukkig minder erg hebben en dat is volgens mijn longrevalidatie therapeut merendeels
 • Kenneth Tharmaratnam

  1 maand geleden
  Antoinette Maassen: Helemaal mee eens. Daarom is het ook zo belangrijk en goed dat die Nijmeegse huisarts, getuige een artikel eerder vandaag, zo grondig onderzoek naar Long Covid heeft gedaan. Dat er inmiddels vaccins en medicijnen zijn en eerdaags ook op Omikron aangepaste vaccins. En dat er ook internationaal goede aandacht voor Long Covid is. En uiteraard wens ik Sanne alle sterkte toe.
 • Astrid van Empel

  1 maand geleden
  Vol aandacht gelezen. Fijn dat Sanne nu Milou heeft. Ook ik ken deze zware rollercoaster.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen