Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Bart Harmsen

PvdA Nijmegen start petitie tegen monopolie Nuon op warmtenet

NIJMEGEN - De PvdA in Nijmegen is een petitie gestart tegen de monopoliepositie van Nuon omtrent het aanbieden van stadswarmte. Uit een onderzoek van Nieuwsuur op 1 juni bleek dat die positie onrechtmatig is verkregen.

34 reacties

 • DaVeK

  2 jaar geleden
  Je bent niet de enige Rich. Ook mijn opmerkingen worden vaker niet dan wel geplaatst enkel omdat deze kritiek op links uitten.
 • Romulus

  2 jaar geleden
  Zie artikel https://www.daskapital.nl/5118092/de_hel_die_stadsverwarming_hee_1/Warmtenet, stadsverwarming, blokverwarming hoe dan ook, altijd duurder...
 • Martin

  2 jaar geleden
  LPG wordt echt niet afgefakkeld. En van het ontmoedigen van rijden op LPG heb ik niks gemerkt. Ik mag wel maandelijks € 40,00 meer belasting betalen omdat ik schoner rij.
 • Klaas1

  2 jaar geleden
  Tja toen de PVDA op het pluche zaten dachten ze daar toch ander over. Kameleon politiek in oppositie zijn ze rood, bij macht nemen ze alle kleuren aan voor het pluche.
 • Lezer

  2 jaar geleden
  Heel goed PVDA Nijmegen. Vrije keuze en divers aanbod voor de afnemer.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  7

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.