Wie wordt de opvolger van Eugenie Aartsen, Nijmegenaar van het jaar 2016? Vijf kandidaten zijn in de race voor deze eretitel van het jaar 2017.
Volledig scherm
Wie wordt de opvolger van Eugenie Aartsen, Nijmegenaar van het jaar 2016? Vijf kandidaten zijn in de race voor deze eretitel van het jaar 2017. © Gerard Verschooten

'Race' voor titel Nijmegenaar van het jaar geopend: vijf kandidaten

NIJMEGEN - Het stadspanel, samengesteld uit enkele duizenden Nijmegenaren, kan deze maand weer de Nijmegenaar van het Jaar kiezen. Afgelopen maand heeft iedereen kandidaten kunnen aanmelden. Een onafhankelijk jury heeft daaruit vijf genomineerden gekozen: twee vrouwen en drie mannen. Vrijwel allemaal zijn ze sociaal actief in de stad.

5 reacties

 • Frans

  4 jaar geleden
  Ik stem op Rhea......o, nee, ik mag niet stemmen.
 • Johannes

  4 jaar geleden
  Jammer dat jullie net als vorig jaar melissa gijssen niet genomineerd hebben. Zij doet veel meer dan die hele eugenie. En die won vorig jaar
 • Leuvens Paluster

  4 jaar geleden
  Voor mij is dit Robbie Veenendaal, hij heeft het voortouw genomen om een stichting op te richten die in samenwerking met de mensen "uit het veld" urgente nood, problemen of gewoon iets gezelligs voor een medemens, snel en adequaat probeert op te lossen. 
 • GewoonDeWaarheid

  4 jaar geleden
  Dat kan er maar 1 worden en dat is Pianiste Rhea Elise Khoebal en geen bankdirecteur a.u.b.
 • Maurice

  4 jaar geleden
  Judo Tomoda, zie www.tomoda.nl

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.