Racen of remmen? Een lange dag uit het leven op de Graafseweg

VIDEONIJMEGEN - De Nijmeegse gemeenteraad lijkt een verdere versmalling van de Graafseweg tegen te houden. Woensdag hakt die de knoop door. Aan de vooravond van dat besluit gingen onze verslaggevers een hele dag lang kijken, luisteren en meten.

23 reacties

 • depapa

  1 jaar geleden
  Idd. De Gelderlander als PR bureau van Groenlinks Nijmegen. 
 • Duidelijk

  1 jaar geleden
  Dit spel is gespeeld. Scherp stukje schrijven rijdende zwetser alleen het proppen mag geen probleem zijn als we de juiste mensen daarbij helpen..
 • Wil Evers

  1 jaar geleden
  Dit is gewoon beïnvloeding van de raad,het schijnt niet gaan lukken met de stemming deze week dus dan maar een extra (groot)stuk om alsnog de versmalling er door te krijgen,niet echt objectiefe journalistiek,vervolg dit bericht dan ook met een stuk van dezelfde lengte van de tegenstanders
 • Dion Binsbergen

  1 jaar geleden
  Aan de Graafseweg staat een luchtmeetstation dat je online 24hr kunt bekijken : http://aqicn.org/city/netherland/nijmegen/graafseweg/Er is er nog eentje die staat in Bottendaal zodat je kunt vergelijken maar ze geven altijd de zelfde waarden aan (ongeveer)..De lucht aan de Graafseweg is dus niets vuiler dan die naast het park/sporthal in Bottendaal waar haast geen auto's rijden.http://aqicn.org/city/netherland/nijmegen/de-ruyterstraat/Meten is weten en laat je vooral niets wijsmaken!
 • DeRijdendeZwetser

  1 jaar geleden
  Huh, Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam hebben allemaal 4 baans 70km wegen. Arnhem en Den Bosch heeft ook vierbaanswegen. Ik weet niet in welke Nederland u woont, maar de Utopia in uw hoofd bestaat allang niet meer. Hoe meer mensen in Nederland des te meer er vervoerd moet worden. Is toch logisch allemaal? Maar nee, wel welkom welkom roepen, maar vervolgens iedereen orderen om thuis te blijven, want we zijn zo zielig. Jullie gooien NL zelf op slot, maar de boosdoeners zijn degene die de economie draaiende houden? Wat een logica en visie allemaal.
 1. Illegale sigarettenfabriek in Kranenburg: celstraf voor 12 mannen, maar de 'grote jongens’ bleven buiten schot
  PREMIUM

  Illegale sigaretten­fa­briek in Kranenburg: celstraf voor 12 mannen, maar de 'grote jongens’ bleven buiten schot

  DÜSSELDORF - De rechtbank in Düsseldorf heeft 12 mannen, uit Polen en de Oekraïne, veroordeeld tot een celstraf van 2,5 jaar. De mannen werkten in een illegale sigarettenfabriek in Kranenburg, de grootste die ooit in Duitsland ontdekt is. De sigaretten van de merken Richmond, Regal, Richman en Mayfair werden onder meer opgeslagen in een loods in Heumen en waren bedoeld voor de Britse markt.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Jaap filmde zeer zeldzame aap als eerste ter wereld
  Play

  Jaap filmde zeer zeldzame aap als eerste ter wereld

 2. Vrouw PSV'er Zahavi bedreigd met vuurwapen bij overval
  Play

  Vrouw PSV'er Zahavi bedreigd met vuurwapen bij overval

Nijmegen e.o.