De Gezamenlijke Vergadering van de Radboud Universiteit.
Volledig scherm
De Gezamenlijke Vergadering van de Radboud Universiteit. © Rein Wieringa

Radboud Universiteit: Ga gerust protesteren, maar we steunen de actie niet

NIJMEGEN - Docenten en studenten aan de Radboud Universiteit mogen gerust een dagje gaan actievoeren tijdens een landelijk protest van WOinActie tegen de krappe kas van het hoger onderwijs. Dat zei het College van Bestuur van de Radboud Universiteit maandag tijdens de Gezamenlijke Vergadering. Ergens in december komt een protest in Den Haag. Een exacte datum is nog niet bekend.

1 reactie

 • Dion

  3 jaar geleden
  Wij Nijmegenaren moeten hier ook tegen gaan protesteren, er komen  veel te veel studenten naar onze stad...dit gaat ten koste van speeltuinen, families die bij elkaar willen wonen (en niet in Zuid) en het sociale samenhangen van onze stad. Studenten doen niets om de buurten leefbaar te houden want ze zijn na 4 jaar weer weg.
 1. Alverna bezorgt Woezik ‘derbytrauma’, Leones laat winst liggen, eerste punt voor Quick 1888
  voetbal nijmegen

  Alverna bezorgt Woezik ‘derbytrau­ma’, Leones laat winst liggen, eerste punt voor Quick 1888

  NIJMEGEN - In de eerste klasse is Woezik er voor de vierde keer op rij niet in geslaagd om de derby tegen Alverna te winnen, blijft Leones in de onderste regionen en NEC en BVC’12 hekkensluiter. In de tweede klasse gaat het met Quick 1888 ‘iedere week beter’ en heeft Eendracht’30 dit seizoen voor het eerst punten laten liggen. Trekvogels is na vier wedstrijden nog steeds ongeslagen in de derde klasse. Op hetzelfde niveau ging het Gennepse Vitesse’08 onderuit tegen Groesbeekse Boys. In de vierde klasse blijft SCE in de voetsporen van koploper Krayenhoff en besliste DSZ pas in de slotfase de wedstrijd tegen Nijmegen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.