Rammstein.
Volledig scherm
Rammstein. © Marcel Wagenaar

Rammstein verzet concert in Goffertpark naar augustus 2021

NIJMEGEN - De Duitse metalband Rammstein heeft een nieuwe datum gevonden voor het concert in het Nijmeegse Goffertpark. De band treedt op 3 augustus 2021 op in Nijmegen, zo is dinsdagmiddag bekendgemaakt op Facebook. 

Aanvankelijk stond het concert van de Duitsers gepland op 24 juni van dit jaar. Vanwege de coronacrisis kan dat concert niet doorgaan. De gehele Europese tournee van Rammstein is uitgesteld. 

Tickets blijven geldig

Alle geplande concerten van deze zomer in Europa zijn afgeblazen en worden volgend jaar ingehaald. Wie al een kaartje heeft gekocht voor het concert, kan dat ticket volgend jaar inleveren. Tickets blijven namelijk geldig. 

Het concert van Rammstein volgend jaar in Nijmegen is één van de laatste van de Europese tournee. Eerder in 2021 staan de rockers nog in onder meer Hamburg, Zürich en Leipzig. 

Het coronavirus had behalve op de concerten van de band ook impact op frontman Till Lindemann. In maart werd gevreesd dat hij met het virus was besmet. De zanger lag kort in het ziekenhuis met symptomen. Uiteindelijk testte hij negatief.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.