Rammstein vult het Goffertpark twee keer: deze fans bewaren de kaartjes in een kluis en nemen een dagje vrij

Met video's en foto'sNIJMEGEN - Welke artiest speelt nou nog twee dagen achter elkaar het Goffertpark vol? Rammstein! Een optreden waarnaar vurig is verlangd samengevat in drie klassiekers.

16 reacties

 • A Harbeek

  1 maand geleden
  Na 5x RAMMSTEIN gezien te hebben,was deze 2 jaar wachten meer dan de moeite waard. Wat een ge-we-dige band en show. Nu om 03:33 nog steeds kippenvel. En dat samen met mijn maat waarmee ik 65 jaar bevriend ben. Ik ben een gelukkig mens.
 • Wilma Keijman

  1 maand geleden
  Zeuren over stikstof veroorzaakt door een concert van Rammstein??.. wat denk je van het energieverbruik bij een concert in de Arena? En al die auto’s die er heen rijden?!. Hou toch op met dat gezeur!!. Sluit je zelf dan maar op!
 • frank jansen

  1 maand geleden
  Ga zo vertrekken. Zet het bier naar koud. Heb er zin in.
 • H.E.M. Arts

  1 maand geleden
  Ik een artikel over Rammstein lees ik dat het optreden van Rammstein voor een flinke stikstofuitstoot in het Goffertpark zorgt. Landelijk is de stokstofuitstoot totaal verwaarloosbaar wordt gezegd en geschreven. Op deze manier wordt veel stikstofuitstoot "goed" gepraat. Al die lokale stikstofuitstoten per festival, landbouwbedrijf, fabriek, vliegverkeer enz. maken samen tezamen wel op landelijk niveau veel uitstoot van stikstof.
 • Martin De Beer

  1 maand geleden
  @Ceciel, Typisch, die boeren moeten dood maar wel concertjes en festivals goed praten met je rook op waterbasis. en alle vervoersbewegingen dan? En het vuurwerk, en de enorme berg afval? Hypocrisie ten top.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.