Miranda, Eline en Astrid klagen over rattenoverlast in hun woningen aan de Nijmeegse Lingestraat. Archieffoto
Volledig scherm
Miranda, Eline en Astrid klagen over rattenoverlast in hun woningen aan de Nijmeegse Lingestraat. Archieffoto © Bert Beelen

Ratten Lingestraat spelen hoofdrol in tv-programma ‘De Monitor’

NIJMEGEN - Verhuurder Portaal zegt dat het gezien de genomen maatregelen eigenlijk niet kan. Toch is er vorige week opnieuw een rat gesignaleerd in een woning in de Nijmeegse Lingestraat (wijk Waterkwartier). De knagende viervoeter is vastgelegd op camerabeelden.

7 reacties

 • Gerrit Louter

  1 jaar geleden
  die zit bij Portaal op kantoor...!
 • gerrit

  1 jaar geleden
  rattenvanger van hamelen bellen
 • Petertjepan

  1 jaar geleden
  Het is werkelijk ongekend wat ik bij mijn jonge hond dagelijks uit z’n bek moet trekken. Mensen smijten alles naar buiten. Gebraden kippen, leeg gekieperde pannen met eten, brood, vlees, etc. Het is gewoon schandalig!  En dan heb ik het over Dukenburg. Dat hier de ratten nog niet rondrennen is een kwestie van tijd. 
 • Titus

  1 jaar geleden
  Is waar!  Maar helaas krijgen we lang niet alle mensen zover, alles woont door elkaar en velen denken nog altijd dat ze goed doen met dieren voeren buiten!  Hopen GFT- afval en etensresten als mest bij de tuinplanten komt ook voor, en dan die vogelvoederhuisjes,vol vetbollen, is niet te filmen .Ratten kunnen klimmen als de beste, muizen ook, dus,, bingo!  In de stad  een pestzooi, erbuiten ook als mensen dit blijven doen, het is dom en schadelijk.
 • Wilfred Geen_nee

  1 jaar geleden
  We hebben een aantal vallen staan en nergens afval liggen maar onze buren zijn vrij makkelijk en hebben afval buiten opgeslagen. Ratten gebruiken onze tuin dus als oversteekplek. Het is gewoon een kwestie van rotzooi goed opbergen. Wat niet wegneemt dat Portaal echt een slechte lankmoedige organisatie is.
 1. Nijmeegse supermarkten mogen ook ’s nachts laden en lossen

  Nijmeegse supermark­ten mogen ook ’s nachts laden en lossen

  NIJMEGEN - Supermarkten mogen tot en met dinsdag 9 februari vrachtwagens de hele dag en nacht laten laden en lossen. Normaal moet dat tussen 07.00 en 23.00 uur gebeuren, maar vanwege de coronacrisis knijpt de gemeente Nijmegen een oogje toe en is het bevoorraden 24 uur per etmaal toegestaan. Ook mogen de essentiële winkels nu op zondag net zolang geopend zijn als doordeweeks: van 06.00 uur tot aan het begin van de avondklok.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Auto's gaan in vlammen op in Geldermalsen
  Play

  Auto's gaan in vlammen op in Geldermal­sen

 2. Osterhaus verbaasd over vaccinatietempo: 'Waarom zetten we onze militairen niet in?'
  Play

  Osterhaus verbaasd over vaccinatie­tem­po: 'Waarom zetten we onze militairen niet in?'

Nijmegen e.o.