Het NEC-legioen trok voorafgaand aan de wedstrijd tegen Excelsior met fakkels door Nijmegen. Rechts: het afval dat gemeenteraadslid Eline Lauret een dag ná die mars van de straat raapte.
Volledig scherm
PREMIUM
Het NEC-legioen trok voorafgaand aan de wedstrijd tegen Excelsior met fakkels door Nijmegen. Rechts: het afval dat gemeenteraadslid Eline Lauret een dag ná die mars van de straat raapte. © Eigen foto

Reactie Bruls op ‘overlastgevende’ NEC-stoet stelt bezorgd raadslid niet gerust: ‘Rook is ongehoord’

UPDATENIJMEGEN - Asociaal gedrag, intimiderend geschreeuw en vuurwerkoverlast? Het viel volgens Nijmegens stadsbestuur allemaal reuze mee met die optocht van NEC-supporters waar raadslid Eline Lauret (Partij voor de Dieren) zo van schrok. Toch blijken haar zorgen nog niet verdwenen.

18 reacties

 • Bapistu 93

  4 dagen geleden
  Dit soort dingen gebeuren er nou eenmaal als je in een stad woont. Wellicht dat een hutje op de hei beter zal passen bij mevrouw Lauret. En deze ervaringen van haar zijn ook relatief, een verkiezingskaartje van PvdD in mijn brievenbus ervaar ik ook als intimiderend
 • Bert Peters

  4 dagen geleden
  Dit heet in Nijmegen nou... NUILEN !
 • Tony Peters

  5 dagen geleden
  Wat een onvoorstelbare zuurpruim is deze mevrouw Lauret. Als zelfs Bruls al positief is! Ik zeg volgende keer weer, want op een paar azijnseikers na, vindt iedereen dit prachtig.
 • Evelien Kaaiman

  5 dagen geleden
  Begin langzaamerhand respect te krijgen voor Bruls. Pakt eindelijk het straattuig aan dat in de stad rondhangt en waar mensen echt last van hebben. Hij laat een onschuldige optocht met rust, goed ingeschat.
 • S. Lenkens

  5 dagen geleden
  echte supporters lopen niet mee maar hebben meer verstand

In samenwerking met indebuurt Nijmegen