Het speelveldje tussen de Buut en het appartementencomplex waar veel om te doen is.
Volledig scherm
PREMIUM
Het speelveldje tussen de Buut en het appartementencomplex waar veel om te doen is. © Foto: Bert Beelen

Rechter deelt tikken uit aan iedereen die bij omstreden speelveld De Buut betrokken is: ‘Kom er samen uit’

NIJMEGEN - Los dit nou zelf als verstandige volwassenen op en vecht het niet uit in de rechtbank. Tussen de taaie teksten van de rechterlijke uitspraak door valt dat te lezen over de geëscaleerde toestand bij het speelveldje van basisschool de Buut in Nijmegen-Oost.

4 reacties

 • rebecca langendoen

  1 jaar geleden
  Laat die Kids lekker voetballen daar. En als je in complete rust wilt leven zal je er iets meer voor moeten betalen maandelijks
 • Marjolijn Dehue

  1 jaar geleden
  Onderlinge afspraken zijn veel te vrijblijvend. Niet alleen in dit geval. Als je afspraken of regels niet nakomt heeft dat geen enkel gevolg.
 • richy vervuurt

  1 jaar geleden
  Eindelijk een rechter met een gezond verstand.
 • S Wou

  1 jaar geleden
  Het doet aan als een Rijdende Rechter-aflevering. Heb er vlak in de buurt gewoond en de nieuwbouw uit de grond zien komen. Toen wist iedereen toch al dat die school er al jaren stond, inclusief speelgedeelte, dan weet je toch waar het naar toe zal gaan qua geluid? Al helemaal als er een atrium gecreëerd wordt door nieuwbouw en school. Dat galmt extra goed. Waarom krijgt de projectontwikkelaar hier geen tik op de vingers eigenlijk? Die heeft toch het ontwerp gemaakt en de uitvoering geregeld?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen