Bert Mulder van het Red Team.
Volledig scherm
PREMIUM
Bert Mulder van het Red Team. © Paul Rapp

Red Team: avondklok met oud en nieuw, reisbeperkingen of eventueel langere kerstvakantie

NIJMEGEN - Mochten de besmettingscijfers voor kerst niet lager worden, dan moet het kabinet overwegen om met oud en nieuw een avondklok in te stellen. Ook kunnen er dan reisbeperkingen worden ingesteld en kan eventueel de kerstvakantie toch worden verlengd.

39 reacties

 • NijmegeNaar

  1 jaar geleden
  nee de mensen kunnen zich niet aan de regels houden.en sommige mensen werken het nog meer in de hand , omdat ze eenmalig monddoekjes blijven gebruiken zonder te wisselen.en alle regels hebben geen nut als mensen ze er niet aan houden.....
 • Norman Doeleman

  1 jaar geleden
  avondklok dat is alleen maar om boefjes of verzet te beperken .Volgens mij lopen er overdag meer mensen rond, dus bij hun theorie is er geen verspreiding overdag en alleen met oud en nieuw.Wat een blaaskaken toch, zelfde met vuurwerk om de IC te ontlasten, nou niet dat ik achter deze doc staat, maar die zei, als je het ziekenhuis wil ontlasten, dan moet je de drank verbieden.
 • depapa

  1 jaar geleden
  Nee je bent niet de enige.
 • depapa

  1 jaar geleden
  Ik stel voor dat het Red Team zichzelf in isolatie plaatst. 
 • Aad

  1 jaar geleden
  Dat vaccin maakt je onvruchtbaar, daar is niet op getest en daar is ook niemand aansprakelijk voor. Waarom is er niemand aansprakelijk voor het vaccin? Je kunt ons toch niet met iets inspuiten wat door niemand gegarandeerd wordt?!
 1. Overzicht: dit zijn de coronamaatregelen die de komende tijd blijven gelden

  Overzicht: dit zijn de coronamaat­re­ge­len die de komende tijd blijven gelden

  Premier Rutte en zorgminister De Jonge verkondigden vanavond een sombere boodschap. In ieder geval tot half januari gelden de coronamaatregelen zoals we die de afgelopen tijd kenden. Máár dan moeten de mensen zich wel aan die regels houden, want ‘als de besmettingscijfers blijven stijgen sluit ik zelfs strengere maatregelen vóór kerst niet uit’, aldus de minister-president. Hieronder geven we nog eens een overzicht van de maatregelen die gelden in de huidige, gedeeltelijke lockdown.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.