Microbioloog en lid Red Team Bert Mulder.
Volledig scherm
PREMIUM
Microbioloog en lid Red Team Bert Mulder. © Paul Rapp

Red Team: dit is voor zorg en horeca het beste, zuur dat harde lockdown er nu pas is

NIJMEGEN - De harde lockdown is ‘heel verstandig’. ,,Hiermee komen we terug op het laagste besmettingsniveau, kom je op aantallen waarbij de GGD het bron- en contactonderzoek weer aan kan en je heel laagdrempelig sneltesten kunt gaan inzetten om de aantallen zo laag te houden.’’

16 reacties

 • gerald74

  9 maanden geleden
  kunnen de kerken niet gesloten worden via een nood verordening ???
 • tgm beuningen

  9 maanden geleden
  Waarom zouden mensen die niks te vrezen hebben van een virus pas weer samen kunnen komen als zij gevaccineerd zijn tegen een virus waar ze niets van te vrezen hebben? Het is logischer als alleen mensen die wel iets te vrezen hebben dat zouden doen.
 • tgm beuningen

  9 maanden geleden
  'Iedereen is gelijk', dus als de 1 slecht (ongrondwettig) wordt behandeld moet daarom de ander ook zo worden behandeld? 
 • tgm beuningen

  9 maanden geleden
  Van testen is ook nog niemand genezen en het beschermt evenmin tegen besmetting. Was al dat geld etc maar gebruikt voor meer 'handen aan het bed', waren zieken en gezonden stukken beter afgeweest dan nu.
 • tgm beuningen

  9 maanden geleden
  ,,Hiermee komen we terug op het laagste besmettingsniveau, kom je op aantallen waarbij de GGD het bron- en contactonderzoek weer aan kan en je heel laagdrempelig sneltesten kunt gaan inzetten om de aantallen zo laag te houden.’’ Kan begrijpen dat dhr Mulder cs dit allemaal hopen, maar ben bang dat deze drie verwachtingen een wel erg rooskleurige voorstelling van zaken zijn. 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.