Microbioloog en lid Red Team Bert Mulder.
Volledig scherm
PREMIUM
Microbioloog en lid Red Team Bert Mulder. © Paul Rapp

Red Team: dit is voor zorg en horeca het beste, zuur dat harde lockdown er nu pas is

NIJMEGEN - De harde lockdown is ‘heel verstandig’. ,,Hiermee komen we terug op het laagste besmettingsniveau, kom je op aantallen waarbij de GGD het bron- en contactonderzoek weer aan kan en je heel laagdrempelig sneltesten kunt gaan inzetten om de aantallen zo laag te houden.’’

16 reacties

 • gerald74

  2 jaar geleden
  kunnen de kerken niet gesloten worden via een nood verordening ???
 • tgm beuningen

  2 jaar geleden
  Waarom zouden mensen die niks te vrezen hebben van een virus pas weer samen kunnen komen als zij gevaccineerd zijn tegen een virus waar ze niets van te vrezen hebben? Het is logischer als alleen mensen die wel iets te vrezen hebben dat zouden doen.
 • tgm beuningen

  2 jaar geleden
  'Iedereen is gelijk', dus als de 1 slecht (ongrondwettig) wordt behandeld moet daarom de ander ook zo worden behandeld? 
 • tgm beuningen

  2 jaar geleden
  Van testen is ook nog niemand genezen en het beschermt evenmin tegen besmetting. Was al dat geld etc maar gebruikt voor meer 'handen aan het bed', waren zieken en gezonden stukken beter afgeweest dan nu.
 • tgm beuningen

  2 jaar geleden
  ,,Hiermee komen we terug op het laagste besmettingsniveau, kom je op aantallen waarbij de GGD het bron- en contactonderzoek weer aan kan en je heel laagdrempelig sneltesten kunt gaan inzetten om de aantallen zo laag te houden.’’ Kan begrijpen dat dhr Mulder cs dit allemaal hopen, maar ben bang dat deze drie verwachtingen een wel erg rooskleurige voorstelling van zaken zijn. 
 1. Fouad vond de 200.000 euro cash in huis nooit, maar Mientje en Mientje moesten het met hun leven bekopen
  PREMIUM
  met video
  9

  Fouad vond de 200.000 euro cash in huis nooit, maar Mientje en Mientje moesten het met hun leven bekopen

  Fouad is de liefde van zijn leven, denkt René Aarts. Onbedoeld haalt hij de moordenaar van zijn moeder binnen de familie. Op 7 februari 2003 vermoordt Fouad op beestachtige wijze de overbuurvrouwen Mientje Aarts (69) en Mientje Bartelen (75) in een arbeiderswoninkje in Nijmegen. Wat bezielde hem? Hoe liep het af? En hoe gaat het met de nabestaanden, twintig jaar na dato?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen