Mark Rutte arriveert bij het Catshuis voor het overleg tussen voormalig ministers van het demissionair kabinet en deskundigen over versoepeling van de lockdown.
Volledig scherm
PREMIUM
Mark Rutte arriveert bij het Catshuis voor het overleg tussen voormalig ministers van het demissionair kabinet en deskundigen over versoepeling van de lockdown. © ANP

RedTeam uit opnieuw felle kritiek: ‘Wat kabinet wil, is gebaseerd op ‘spaarkaartsysteem voor ic-bedden’

NIJMEGEN - In de bestrijding van de pandemie is allang geen sprake meer van 'samen’. En het kabinet maakt er geen beleid op, maar hanteert een ‘spaarkaartsysteem voor ic-bedden'.

15 reacties

 • Pieter Zeeuw

  11 maanden geleden
  @Hennie. Eén zwaluw maakt nog geen zomer. #Einde cynisme.
 • Hennie Brouwer

  11 maanden geleden
  Joris Goedbloed: mijn buurvrouw is inmiddels 4 maanden uit de running vanwege de naweeën van het Coronavirus. Moe, longklachten, concenstratiestoornis. Dit heeft impact op haar en omgeving maar ook werkgever. Ze was een gezonde vrouw. Zelden ziek. Vergeet niet dat Covid-19 een zeer lange nasleep van herstel nodig heeft. Niet gevaarlijk maar wel kost veel tijd en energie om het virus te overwinnen. Dat noem ik ook gevaarlijk: onderschatting.
 • Jan Bergmans

  11 maanden geleden
  @Loex, we doen het samen en als je niet mee doet dan krijg je minimaal een boete en/of komt de wapenstok eraan te pas. Samen met 99,5% gezonde mensen beschermen we de 0,5% kwetsbaren, dat is toch een goed idee? #einde cynisme.
 • Ninja Nerf

  11 maanden geleden
  Als Rutte "samen" zegt gaat het je je geld of je vrijheid kosten.
 • Pieter Zeeuw

  11 maanden geleden
  Het mismanagement in de zorg levert een belangrijke bijdrage aan deze crisis. Laat al die teams, de zorgcapaciteit maar opschalen en mensen niet onnodig 10 dagen naar huis sturen met een positieve PCR test zonder klachten.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.