Mark Rutte arriveert bij het Catshuis voor het overleg tussen voormalig ministers van het demissionair kabinet en deskundigen over versoepeling van de lockdown.
Volledig scherm
PREMIUM
Mark Rutte arriveert bij het Catshuis voor het overleg tussen voormalig ministers van het demissionair kabinet en deskundigen over versoepeling van de lockdown. © ANP

RedTeam uit opnieuw felle kritiek: ‘Wat kabinet wil, is gebaseerd op ‘spaarkaartsysteem voor ic-bedden’

NIJMEGEN - In de bestrijding van de pandemie is allang geen sprake meer van 'samen’. En het kabinet maakt er geen beleid op, maar hanteert een ‘spaarkaartsysteem voor ic-bedden'.

13 reacties

 • Hennie Brouwer

  2 jaar geleden
  Joris Goedbloed: mijn buurvrouw is inmiddels 4 maanden uit de running vanwege de naweeën van het Coronavirus. Moe, longklachten, concenstratiestoornis. Dit heeft impact op haar en omgeving maar ook werkgever. Ze was een gezonde vrouw. Zelden ziek. Vergeet niet dat Covid-19 een zeer lange nasleep van herstel nodig heeft. Niet gevaarlijk maar wel kost veel tijd en energie om het virus te overwinnen. Dat noem ik ook gevaarlijk: onderschatting.
 • Jan Bergmans

  2 jaar geleden
  @Loex, we doen het samen en als je niet mee doet dan krijg je minimaal een boete en/of komt de wapenstok eraan te pas. Samen met 99,5% gezonde mensen beschermen we de 0,5% kwetsbaren, dat is toch een goed idee? #einde cynisme.
 • Ninja Nerf

  2 jaar geleden
  Als Rutte "samen" zegt gaat het je je geld of je vrijheid kosten.
 • Sjors Boymans

  2 jaar geleden
  Wat fijn toch dat zoveel mensen die nergens voor hebben geleerd precies weten dat alle maatregelen onzin zijn en we gewoon alles weer los kunnen gooien. Wel heel vreemd dat alle landen deze maatregelen nemen en dus blijkbaar elk land gek is en graag zijn eigen economie schade toebrengt. Iedereen wil hier graag vanaf en met ontkennen gaat dat niet lukken ben ik bang.
 • Joep Meij

  2 jaar geleden
  Overheid moet met een plan komen om hier uit te komen. Als de wiedeweerga vaccineren of een paar weken in quarantaine,kan ook per stad en dan uitbreiden. Met bron en contact onderzoek. Daarna kan Nederland weer open . Op deze manier blijven we om het virus heen dansen en kunnen we nooit meer terug naar normaal. We missen leiding ..nooit zorg aan kapitalisten overlaten en in Maart beter stemmen. Daarna kan Nederland weer

In samenwerking met indebuurt Nijmegen