Rel bij SP om Nijmegenaar met ‘communistische banden’: ‘Dit is een heksenjacht’

NIJMEGEN - Worden SP-leden met communistische ideeën ‘kaltgestellt’? En is de SP bezig met een ‘gore heksenjacht’? Die beschuldigingen krijgt de partij nu bestuurslid Olaf Kemerink (21) deze week door zijn medebestuursleden in Nijmegen is geschorst. 

25 reacties

 • Sjakie

  3 jaar geleden
  Ach of je nu SP stemt of CPN, beide zijn zeer ondemocratisch georganiseerd. Dus wat dat betreft, passen ze prima bij elkaar. ;-)
 • Antonio

  3 jaar geleden
  Dat betekent dan ook dat de SP wel oog heeft voor de belangen van de kiezers die zij vertegenwoordigen. De SP is ook de enige partij die door het jaar heen actief is in de wijken, de overige partijen komen daar alleen in de de maanden vóór de verkiezingen. En dan ook nog alleen als er voldoende pers aanwezig is die hun schijnheilige goed nieuws show breed uitmeet in het acht uur journaal.
 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  Het zou de SP wel sieren als u ook de SP wordt uitgezet. Gelijke monniken, gelijke kappen.
 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  De enige kanalen bij de NPO waar je de SP tegenkomt zijn programma's als Kassa en Radar.
 • EvilAdmin

  3 jaar geleden
  Wie fan is geweest van communisme, of lid van een communistische partij zou net zo uitgekotst moeten worden door onze samenleving als wie gedweept heeft met fascisme en nazisme. Tenslotte heeft het communisme waarschijnlijk 2 tot 3x zoveel doden op haar geweten. En toch blijft het salonfähig en zie je mensen rondlopen met shirtjes met daarop kampbeul Che Guevara. Nooit meer communisme zou net zo het devies moeten zijn als nooit meer fascisme.