Rick Temminck (22) woont tegenover de drukste cafés van Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Rick Temminck (22) woont tegenover de drukste cafés van Nijmegen. © Istar Verspuij

Rick woont tegenover de drukste cafés van de stad: ‘Ik mis het geluid echt’

OverburenDirect uitzicht op de overburen? Dat levert een inkijkje op in hun wereld. Elke week spreken we iemand met bijzondere buren. Rick Temminck (22) woont tegenover de drukste cafés van Nijmegen.

,,Ik kan hier tegenover kiezen tussen Malle Babbe, El Sombrero, Heidi’s skihut, De 3 Gezusters, Café van Buuren, Bar 2, Stretto en De Tempelier.

Allemaal in de Molenstraat in Nijmegen. In de zomer hebben deze zaken allemaal terrassen en in de meeste cafés komen veel jonge mensen die vaak buiten staan. 

Het ergste lawaai begint rond een uur of acht ’s avonds en gaat door tot diep in de nacht. Hoogtepunt zijn de Vierdaagsefeesten. Dan staat er een podium in de straat en kan ik soms niet eens mijn voordeur open doen; zo veel mensen lopen er of staan er bandjes te kijken.

Quote

Toen ik hier in deze straat ging wonen, dacht ik dat het erger zou zijn, omdat in alle ramen slechts enkel glas zit

Rick Temminck
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.