Volledig scherm
Rob Jetten. © Robin Utrecht

Rob Jetten krijgt aandacht van de vrouwen en spannende dag voor Suzan & Freek

Gelderlander bytesKorte updates van onze eigen bn’ers op social media, wie houdt daar niet van? In de rubriek Gelderlander Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts die muzikanten, politici, sporters, modellen en andere bn’ers uit de regio op hun socials zetten.

Aan aandacht heeft politicus Rob Jetten niet te klagen. Zelfs niet aan vrouwelijke aandacht, laat hij weten op Instagram. Vier vrouwen die altijd voor de Ubbergse politicus klaarstaan komen aan het woord in de nieuwste Nouveau. 

Een tijdje lag hij eruit, onder meer door blessureleed, maar inmiddels is Randy Wolters terug bij de Nijmeegse voetbalclub NEC. En daar is de aanvaller maar wat blij mee. Net als zijn teamgenoten, getuige onderstaande foto. 

Sporter Jeffrey Herlings uit Oploo gaat het minder voor de wind. De motorcrosser heeft opnieuw zijn enkel gebroken. Een troost: meestal ligt hij er niet voor langere tijd uit, laat hij op Instagram weten. 

Een spannende dag voor het Achterhoekse muziekduo Suzan & Freek. Na hun knaller van een hit Als het avond is brengen ze vandaag een nieuwe single uit: Blauwe dag. Zou het net zo'n succes gaan worden als de voorganger? 

Stijn Fransen heeft een topweek achter de rug. De Bennekomse actrice heeft flink genoten van haar minivakantie in Londen, waar ze de musical The Phantom of the Opera gezien heeft. ‘Drie dagen Londen, wat een heerlijkheid.’ 

De Beuningse singer-songwriter Marike Jager kondigt een bijzondere samenwerking aan. Jaren terug was ze diep onder de indruk van breakdancer Shailesh Bahoran, die ze ontmoette. Onlangs kwamen de twee weer bij elkaar en nu brengen ze samen nieuwe muziek uit. Wij zijn benieuwd! 

De bandleden komen dan wel uit Engeland, dit plaatje willen we jullie niet onthouden. De rockers van Muse hebben zelf gisteren ook flink genoten hun concert in het Goffertpark. ‘Nijmegen, you rocked tonight', schrijft de band op Instagram. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.