Robel (21) was zijn leven aan het beteren en werd doodgestoken in hartje Nijmegen: ‘Kan het niet geloven’

met videoNIJMEGEN - Een stoer uitziende straatjongen, die z’n leven aan het beteren was. Zo omschrijven vrienden en bekenden Robel, de 21-jarige Nijmegenaar die zaterdagmiddag om het leven kwam bij een steekpartij in het centrum van Nijmegen. De verslagenheid is groot.

8 reacties

 • jan willems

  7 dagen geleden
  @Rebecca je hebt gelijk niemand hoort iemand te doden maar als je met dit soort gasten blijft omgaan dan ben je niet veel beter en als de ouders beter op hun zoon hadden gelet dan was dit voorval niet gebeurt tragisch dat deze jongenman dood is maar hij is er zelf ook schuldig aan klinkt hard maar het is de waarheid.
 • marco tiedink

  1 week geleden
  Achteraf is het altijd een aardige jongen. Heeft zelf veel overlast veroorzaakt, maar dat is geen reden om hem neer te steken. Als handhaving dit laat lopen zijn dit de consequenties.
 • rebecca langendoen

  1 week geleden
  Bepaalde reacties zijn niet gepast deze jongen heeft ook ouders. Natuurlijk is het niet goed te praten als je zoveel op straat leeft dat dat niet de juiste manier is maar het is en blijft een jongen van 21 jaar veel te jong om te sterven
 • Jaap De Graaf

  1 week geleden
  Blowde minder, ging al wat beter, zo te lezen was het dus nog steeds een straatschoffie die met andere straatschoffies om ging.
 • jan peters

  1 week geleden
  of je nou je leven wil verbeteren of niet.. mensen horen elkaar niet te doden, ook niet naar een lullige ruzie. Als we willen dat de wereld veranderd horen we dit nooit te accepteren. Ik kan mij niet meer veilig voelen in zo'n samenleving, telkens oppassen op wat je zegt of hoe je kijkt.. wat je doet, voor je het weet heeft een ander er last van en vindt het blijkbaar nodig om hier een abrupt eind aan te maken, Bah.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen