Lunchroom Bij Jan moet het terras opruimen.
Volledig scherm
PREMIUM
Lunchroom Bij Jan moet het terras opruimen. © Foto: Bert Beelen

Romy-Lisa moet het terras van haar lunchzaak nu al sluiten: ‘Ik word kapotgemaakt’

NIJMEGEN - Tranen van vreugde rolden over de wangen van Romy-Lisa Verhofstadt. Zó blij was de eigenaresse van lunchroom Bij Jan vorige week met de opening van de terrassen. De tranen kwamen dinsdag opnieuw. Nu van verdriet: Verhofstadt moest haar terras na nog geen week al afbreken van de gemeente. ,,Ik word kapotgemaakt. Waar gaat dit heen?”

23 reacties

 • Geert Loermans

  2 maanden geleden
  P.I. Staker, (of is dit niet je echte naam), je bent waarschijnlijk een Bidet adept gezien je laatste opmerking.
 • miel couvee

  2 maanden geleden
  Er is hier sprake van ongelijkheid. Een buitenterras met dak of luifel mag wel. In andere steden zijn de terassen in winkelcentrums gewoon open. De criticasters zijn beslist mensen die al een jaar werk en inkomen heeft en niet die mensen die hun inkomen een jaar lang hebben zien verdampen. Het gedrag van mensen die zich nergens wat van aan trekken en druk bezig zijn met het verspreiden van dit virus, is verdrietig om te zien. Gevolg onzekerheid bij deze horecamensen in een onverdiende situatie.
 • P.I. Staker

  2 maanden geleden
  @Mattie Veld, heeft u ook nuttige toevoegingen aan het corona debat? Ik lees alleen maar onjuiste beweringen, foute oorzaak-gevolg analyses, polariserende meningen en argumenta ad hominem.
 • A Gerritsen

  2 maanden geleden
  Wat een geklaag weer. Binnenterrassen mogen niet, dus dat geldt ook voor deze ondernemer ! Of denkt zij dat ze boven de eet verheven is. En dan zeuren dat ze haar kapotmaken . Nee hoor..ze heeft zi h aan de regels en wetten te houden, net als alle anderen.
 • T Wild

  2 maanden geleden
  Waarom mag het binnen terras bij binnenkomst in de radboud wel open?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.