Uitzicht op terrein oude Luxortheater, schoongemaakt door Ton Hendriks vanuit appartement 8ste verdieping. Nijmegen, 18-4-2021 . GV
Volledig scherm
PREMIUM
Uitzicht op terrein oude Luxortheater, schoongemaakt door Ton Hendriks vanuit appartement 8ste verdieping. Nijmegen, 18-4-2021 . GV © Gerard Verschooten

Rotte kies Plein ’44 eindelijk gevuld: Ton Hendriks mag woontoren met supermarkt bouwen op Intersport-terrein

NIJMEGEN - Een van de lelijkste stukjes Nijmegen krijgt eindelijk een facelift. Op het al jaren braakliggende Intersportterrein bij Plein ’44 komt een woontoren met supermarkt-to-go. De rotte kies in het stadscentrum wordt alsnog gevuld.

12 reacties

 • E Christ

  5 maanden geleden
  Geen woord over parkeren...Dat wordt dus een flat voor Groen Links adepten...
 • Frank van de Berg

  1 jaar geleden
  Wat vreemd is aan deze Ton Hendriks is dat hij van loodgietertje naar vastgoedmagnaat is gegaan is ik weet nog dat deze man weinig te besteden had een onderzoek zou op zijn plaats zijn zou ik zeggen.
 • H.E.M. Arts

  1 jaar geleden
  "Vrije markt betekent een vraagprijs rekenen waar de markt bereid toe is te betalen." Door o.a. landelijk beleid is bewust een groot tekort aan woningen ontstaan met hogere huren en koopprijzen van woningen tot gevolg. Er is een groep mensen ontstaan, die goed verdiend aan de vrije markt ten koste van de ander. In een woning van 50 vierkante meter kan men trouwens als alleengaande aardig leven. Tiny housen zijn qua vierkante meter veelal nog kleiner.
 • Theo Cools

  1 jaar geleden
  Prima reactie Pedro.Nijmegen moet maar eens af zien te komen van het havanna aan de Waal imago
 • Pedro Kantor

  1 jaar geleden
  Aan de communisten in het commentaar, vrije markt betekent een vraagprijs rekenen waar de markt bereid toe is te betalen. En wie midden in de stad wil wonen zal bereid moeten zijn om daarvoor te betalen. Wil je voor een appel en een ei wonen kun je altijd in Dukenburg of Lindenholt terecht. En puntensystemen van de overheid verstoren de marktwerking, waardoor we juist rare uitwassen krijgen. Als er 1 organisatie die niet klantgericht en slagvaardig kan werken, dan is het juist de overheid.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.