Uitzicht op terrein oude Luxortheater, schoongemaakt door Ton Hendriks vanuit appartement 8ste verdieping. Nijmegen, 18-4-2021 . GV
Volledig scherm
PREMIUM
Uitzicht op terrein oude Luxortheater, schoongemaakt door Ton Hendriks vanuit appartement 8ste verdieping. Nijmegen, 18-4-2021 . GV © Gerard Verschooten

Rotte kies Plein ’44 eindelijk gevuld: Ton Hendriks mag woontoren met supermarkt bouwen op Intersport-terrein

NIJMEGEN - Een van de lelijkste stukjes Nijmegen krijgt eindelijk een facelift. Op het al jaren braakliggende Intersportterrein bij Plein ’44 komt een woontoren met supermarkt-to-go. De rotte kies in het stadscentrum wordt alsnog gevuld.

12 reacties

 • Frank van de Berg

  2 weken geleden
  Wat vreemd is aan deze Ton Hendriks is dat hij van loodgietertje naar vastgoedmagnaat is gegaan is ik weet nog dat deze man weinig te besteden had een onderzoek zou op zijn plaats zijn zou ik zeggen.
 • H.E.M. Arts

  2 weken geleden
  "Vrije markt betekent een vraagprijs rekenen waar de markt bereid toe is te betalen." Door o.a. landelijk beleid is bewust een groot tekort aan woningen ontstaan met hogere huren en koopprijzen van woningen tot gevolg. Er is een groep mensen ontstaan, die goed verdiend aan de vrije markt ten koste van de ander. In een woning van 50 vierkante meter kan men trouwens als alleengaande aardig leven. Tiny housen zijn qua vierkante meter veelal nog kleiner.
 • Theo Cools

  2 weken geleden
  Prima reactie Pedro.Nijmegen moet maar eens af zien te komen van het havanna aan de Waal imago
 • Pedro Kantor

  2 weken geleden
  Aan de communisten in het commentaar, vrije markt betekent een vraagprijs rekenen waar de markt bereid toe is te betalen. En wie midden in de stad wil wonen zal bereid moeten zijn om daarvoor te betalen. Wil je voor een appel en een ei wonen kun je altijd in Dukenburg of Lindenholt terecht. En puntensystemen van de overheid verstoren de marktwerking, waardoor we juist rare uitwassen krijgen. Als er 1 organisatie die niet klantgericht en slagvaardig kan werken, dan is het juist de overheid.
 • Jan de Witt

  2 weken geleden
  Laat de gemeente dan ook eindelijk de verpauperde Bloemerstraat aanpakken, voordat er daar zoveel extra mensen komen te wonen. Met goed fatsoen durf je er als vrouw niet doorheen te lopen/fietsen. Mijn vrouw komt hier niet meer, nadat ze meerdere malen - let wel, overdag - door de bezoekers van de waterpijpcafe's heel intimiderend werd nagefloten en nageroepen met de meest vrouwonvriendelijke termen!
 1. Illegale sigarettenfabriek in Kranenburg: celstraf voor 12 mannen, maar de 'grote jongens’ bleven buiten schot
  PREMIUM

  Illegale sigaretten­fa­briek in Kranenburg: celstraf voor 12 mannen, maar de 'grote jongens’ bleven buiten schot

  DÜSSELDORF - De rechtbank in Düsseldorf heeft 12 mannen, uit Polen en de Oekraïne, veroordeeld tot een celstraf van 2,5 jaar. De mannen werkten in een illegale sigarettenfabriek in Kranenburg, de grootste die ooit in Duitsland ontdekt is. De sigaretten van de merken Richmond, Regal, Richman en Mayfair werden onder meer opgeslagen in een loods in Heumen en waren bedoeld voor de Britse markt.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

Nijmegen e.o.