Laurens van Putten
Volledig scherm
PREMIUM
© Laurens van Putten

Ruim 200 Nijmeegse slachtoffers toeslagenaffaire wachten nog steeds op geld van Belastingdienst

NIJMEGEN - De afhandeling van de toeslagenaffaire duurt té lang. Daarom zouden alle gedupeerden voor 1 mei 30.000 euro krijgen. Dat kabinetsplan blijkt mislukt. Maanden later hebben alleen al in Nijmegen honderden gedupeerden nog geen rode cent compensatie gezien.

9 reacties

 • PGH litjens

  2 maanden geleden
  t.a.v. frank jansen , verdiep je eens in de slachtoffers. Er zijn er die zijn naar het buitenland gevlucht , want die slachtoffers werden achterna gezeten door de schuldeisers. Google eens op die verhalen. Iedereen die dit bagatelliseert ontkent het verhaal. En Carel als jij 10 kilometer te hard rijd hoef je de auto en je baan en je huis toch ook niet in te leveren. Zo'n verhaal is dit.
 • Carel van ‘t Zand

  2 maanden geleden
  Dat toeslagensysteem vroeg al vanaf de invoering om frauderen. En dat is dan ook ook volop gebeurt, waarna men ‘geschokt’ was. Ipv zo’n onwerkbaar gedrocht af te schaffen, moest en zou het in stand gehouden worden, met alle nu bekende gevolgen…. De politieke dwangneuzen met nivelleringsdrang in dit land, die dit perverse geldrondpompsysteem pérse wilden behouden, houden zich al jaren doodstil. Weg ermee en op naar een simpel basisinkomen zonder circus.
 • rebecca langendoen

  2 maanden geleden
  Dat is ook zeker aan de orde helaas frank jansen mensen die nu nog een fraude geval gaan aanmelden daar klopt niks van en nu maar hopen dat de belastingdienst daar doorheen prikt maar daar ga ik wel van uit
 • frank jansen

  2 maanden geleden
  Als ik lees dat nu nog wekelijks tientallen meldingen van zgn. fraudegevallen bij het meldpunt binnenkomen dan concludeer ik dat veel mensen er een slaatje uit willen slaan.
 • PGH litjens

  2 maanden geleden
  Mevrouw Mees. 1 foutje van bijv 2.500,= euro in de aanvraag van de toeslag betekende fraudeur, 50.000,= euro terugbetalen, baan kwijt, huwelijk kapot, kinderen uit huis wegens geldgebrek door de actie van de overheid. Dit voor 50.000 gedupeerden gedurende 15 jaar lang. Door toedoen van regering, politici, ambtenaren, registeraccountants, rechters en nog meer groepen. Die opleidingen van die mensen zijn toch niet crimineel ?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.