Albert Pauwels (83) is een van de honderden mensen die zijn getroffen door de VvE-fraude. De Vereniging van Eigenaren (VvE) waar hij lid van is, verloor tienduizenden euro’s aan de beheerder, een man uit Beuningen die er met het geld vandoor ging. Nu moet de kas worden aangevuld en gaat zijn maandtarief omhoog: van 82 naar 127 euro.
Volledig scherm
PREMIUM
Albert Pauwels (83) is een van de honderden mensen die zijn getroffen door de VvE-fraude. De Vereniging van Eigenaren (VvE) waar hij lid van is, verloor tienduizenden euro’s aan de beheerder, een man uit Beuningen die er met het geld vandoor ging. Nu moet de kas worden aangevuld en gaat zijn maandtarief omhoog: van 82 naar 127 euro. © David van Haren

Ruim 8 ton is verduisterd door VvE-fraudeur, nu moet Albert (83) veel meer betalen voor onderhoud appartementje

NIJMEGEN - Honderden eigenaren van appartementen in de regio Nijmegen zijn slachtoffer van fraude: hun Vereniging van Eigenaren (VvE) is opgelicht. En dat kost geld. Iedere maand.

2 reacties

  • Jeffrey Dingenouts

    2 maanden geleden
    O ja, als je in Rotterdam de gemeente voor 8 miljoen straffeloos mag bestelen, zal de VVE ook gedacht hebben om het met minder te doen. Verschil is dat de schurken een veilig heenkomen in het buitenland gezocht hebben.
  • Rob Schel

    2 maanden geleden
    Schandalig. Blijkbaar kun en mag je in NL voor 8 ton frauderen zonder consequenties. Dat zal veel mensen voorlopig uit de financiële nood helpen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen