Volledig scherm
PREMIUM
Een klant neemt een vuilniszak mee van een net aangevuld schap van de AH in de Groenestraat. © Gerard Verschooten

Run op afvalzakken voor plastic in Nijmeegse supermarkten: ‘Nu kan het nog gratis’

NIJMEGEN - Tienduizenden zakken in een paar dagen tijd: op de gratis zakken voor plastic afval is in Nijmegen een ware run ontstaan. Supermarkten laten weten dat er de afgelopen dagen bij elkaar meer zakken dan ooit zijn uitgedeeld. 

Reden voor de stormloop: vorige week woensdag maakte de gemeente bekend dat de afvalzakken vanaf volgend jaar hoogstwaarschijnlijk 5 cent per zak en dus 0,50 cent per rol gaan kosten

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. LIVE: NEC met drie nieuwe basisklanten tegen beloften van PSV
    LIVE

    LIVE: NEC met drie nieuwe basisklan­ten tegen beloften van PSV

    NIJMEGEN - NEC treedt vanavond (aftrap 20.00 uur) tegen Jong PSV aan met drie nieuwe basiskrachten. Rens van Eijden speelt na ruim negen maanden weer een officieel duel bij de Nijmegenaren. De centrale verdediger kampte lange tijd met liesklachten. Ole Romeny en Jellert van Landschoot maken tegen de beloften uit Eindhoven eveneens hun rentree vanaf de eerste minuut. NEC wil de tweede periode in de eerste divisie succesvol van start gaan. Mis niets in het liveblog!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.