De griepprik. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
De griepprik. Foto ter illustratie. © DCI Media

Run op griepprik, grote drukte bij de huisartsen: ‘Mensen zijn door corona extra voorzichtig’

videoDREUMEL/NIJMEGEN/OVERASSELT/WIJCHEN - Een griepprik nemen is in de regio meer in trek dan ooit. Huisartsen merken dat patiënten vanwege het coronavirus extra voorzichtig zijn en zich ook meer willen beschermen tegen de griep. ,,Zo druk is het nooit geweest.”

6 reacties

 • M. Angel

  1 maand geleden
  De apotheek gooide nog net de hoorn er niet op toen ik belde een maand geleden. "Natuurlijk" hadden ze geen voorraad meer... Dit is al het tweede jaar dat ik er naar vraag en hem niet krijg.
 • Marcel Rijkers

  2 maanden geleden
  Klopt Jan, ook ik krijg maar geen Corona, en dat moet ik als ongevaccineerde wel krijgen om nog aan de maatschappij mee te mogen doen… al ruim 20 maanden geen Corona gehad, en nu moet ik proberen om wel besmet te raken… weet iemand hoe ik dat het beste kan doen? Corona is ook een griep soort, dus ik weet niet of een griep spuit toegevoegde waarde heeft voor de samenleving…
 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  Het klinkt wrang, door de griepprik hebben wij nu een hoog aantal Coronabesmettingen. De Boosterprik had eigenlijk op 1 september moeten ingaan... maar vanwege de griepprik heeft de GGD de ingangsdatum van de Boosterprik verschoven naar midden december. Hierdoor raken nu veel mensen besmet omdat de Pfizer injectie na 9 maanden is uitgewerkt.
 • Jan Bergmans

  2 maanden geleden
  Voorzichtig zijn? Ik probeer nu al 3 maanden een infectie op te lopen, maar het lukt maar niet.
 • Fred Meekes

  2 maanden geleden
  Niet iedereen heeft internet om mail of internet te kunnen beantwoorden. Zeker in de oudere generatie, die het grootste belang heeft bij de griepprik.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.