Volledig scherm
PREMIUM
Binnenbad van het wellnessresort. © Paul Rapp

Saunacomplex Thermen Berendonck start 1 mei met 230 medewerkers

NIJMEGEN - Bij Thermen Berendonck zijn vanaf de opening komende woensdag 230 mensen aan het werk. Ze zijn samen goed voor 130 fulltimebanen. Het nieuwe sauna- en wellnesscentrum op de grens van Nijmegen en Wijchen hoopt te groeien naar eind dit jaar 300 medewerkers.

De zoektocht naar 230 geschikte kandidaten voor het complex is ‘redelijk snel verlopen’, zegt directeur Fabian Dolman van Quality Wellnessresorts (QWR). Thermen Berendonck is daar onderdeel van. ,,We hadden ook een ruime voorbereidingstijd.” 

Ludieke wervingsactie met Valentijn

Een speeddate voor belangstellenden op Valentijnsdag, een ludieke wervingsactie, sloeg aan. Zelfs de vacatures voor koks - waar grote vraag naar is - waren rap ingevuld. De aantrekkelijke werktijden met dagdiensten spelen daarbij een rol, denkt Dolman. ,,De keukenbrigade werkt in drie ploegen, met een ochtenddienst van 07.00 tot 15.00 uur.” 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.