Een man uit Beuningen heeft geld weggenomen bij meerdere VvE's in en om Nijmegen. Zo ook de Vereniging van Eigenaars van een appartementencomplex aan de Maanstraat in de stad.
Volledig scherm
PREMIUM
Een man uit Beuningen heeft geld weggenomen bij meerdere VvE's in en om Nijmegen. Zo ook de Vereniging van Eigenaars van een appartementencomplex aan de Maanstraat in de stad. © Paul Rapp

Schade door Beuningse VVE-fraudeur loopt in tonnen; woningeigenaren uit hele regio zijn de dupe

De schade die de VVE-fraudeur uit Beuningen heeft aangericht, blijkt met de dag groter te zijn. Tientallen huiseigenaren zijn zeker voor tonnen getild, zo is inmiddels duidelijk. Klachten van gedupeerden blijven binnenstromen. Is dit het topje van de ijsberg?

3 reacties

 • Anton Rombouts

  8 maanden geleden
  @Theo Binnendijk,de voorzitter van de VVE en/of een lid van het bestuur zouden toch toegang tot die rekening van de beheerder moeten hebben.Ik woon zelf in Wijchen tegenover luxe appartementen.Ik ken de voorzitter van die VVE en die heeft mij bevestigd,dat hij zelf door de leden gemachtigd is en toegang heeft tot die rekening. Hij vertelde dat er een aanzienlijk bedrag op staat van de verplichte maandelijkse bijdrage ivm het onderhoud,waar U ook over schrijft. Hij vond het ook onbegrijpelijk!
 • Theo Binnendijk

  8 maanden geleden
  @Anton Rombouts, als je een appartement bewoont en dan maandelijks een vast bedrag moet betalen aan de vereniging van eigenaren voor onderhoud van de lift, trappenhuis, galerij e.d. dan zie je dat op je eigen bankafschrift. Als die Vve het beheer uitbesteedt aan derden, dan zien de afzonderlijke leden niet wat er met dat geld gebeurt. Je hebt natuurlijk geen toegang tot die rekening, die beheerder echter wel.
 • Anton Rombouts

  8 maanden geleden
  Onbegrijpelijk!Hoe dit nu weer kon gebeuren en dat jaren lang! Ik heb o.a. mijn pensioen,ook wat op de BANK staan,haal soms wat uit de automaat en betaal ook met card.....maar ik controleer alle af en bijschrijvingen,elke week en bewaar de bonnetjes....zelfs mijn bank controleer ik wekelijks.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen