Schietincident in centrum van Nijmegen: verdachte gooit wapen uit auto

Met videoIn het centrum van Nijmegen vond woensdagavond een schietincident plaats. De vermoedelijke schutter vluchtte in een auto, gooide het wapen tijdens de autorit op straat en werd uiteindelijk klemgereden door de politie. Rond 19.35 uur zou er zijn geschoten op de Nassausingel.

5 reacties

 • J van der Zant

  2 maanden geleden
  @Stefanie Venders, dader zal zijn straf niet ontlopen, de rechter zal een straf uitspreken die past bij dit incident, die de maatschappij raakt en zeker heb je gelijk, dat een GEPASTE STRAF fors mag zijn, dit soort van incidenten rijst de pan uit en dit soort daders met dergelijke voorwerpen,....moet maar een tijd uit de maatschappij verdwijnen, zij zijn té gevaarlijk om vrij in de maatschappij zich voort te bewegen....!
 • Donny Cools

  2 maanden geleden
  @JvanderZant, zeker een pluim voor de politie. Hopelijk ook een pluim voor de rechter als deze eens denkt 'laat ik de maatschappij maar eens beschermen in plaats van de dader'.
 • J van der Zant

  2 maanden geleden
  Een pluim voor de politie, dader gearresteerd, zoiets kan en moet maar zo spoedig mogelijk gebeuren, om erger te voorkomen, we kunnen er nog niets over zeggen, maar weer zie je dat men wapens op zak hebben, dit moet nog VEEL meer intensiever gecontroleerd worden, ook op drugs, het kan niet zo zijn dat men met dergelijke middelen op zak achter het stuur zit, een hardere aanpak zou wet moeten zijn, ik zou zeggen ga ipv. van morgen vandaag hiermee aan de slag...!!
 • Jaap De Graaf

  2 maanden geleden
  Aha, weer een automobilist, GL gooi de stad nog verder dicht voor die vreselijke automobilisten en laat ze overal 20km rijden ipv 30. Dat zal ze leren.
 • E.gerrits Gerrits

  2 maanden geleden
  Pfff wordt het niet eens tijd dat er iets gaat gebeuren want al die wapens En de maatschappij wordt ook steeds erger