Volledig scherm
Genieten op We Love The 90's in 2016. © Flip Franssen

Scooter hoofdact op We Love The 90's in Nijmegen

NIJMEGEN - De Duitse hardcore-act Scooter is de headliner van het nineties-festijn We Love The 90's in het Goffertpark in Nijmegen, dit jaar. Dat heeft de organisatie van het eendaagse festival dinsdag bekendgemaakt.

Volledig scherm
De poster van We Love The 90's 2017. © PR

Op het hoofdpodium staan daarnaast 3T, No Mercy, Replay en 2 Brothers on the 4th Floor. Daarnaast draait DJ Quicksilver 'een set vol echte 90's Eurodance klappers', aldus de organisatie. Ook T-Spoon en de Partry Animals geven een optreden en Paul Elstak sluit, geheel volgens traditie, de avond af.

Hakkûh Tent
In de Hakkûh Tent zijn er sets van Dune, Mark Oh, Mental Theo, Klubbheads en Flamman&Abraxas. Ook de Darkraver zal, evenals vorig jaar, een set draaien.

Kaarten
We Love The 90's is op zaterdag 26 augustus in het Goffertpark in Nijmegen. Het feest duurt van 13.00 tot 23.00 uur. Kaarten zijn onder meer te koop op de website van het festival, dat vorig jaar 35.000 bezoekers trok.

Bekijk de aftermovie van We Love The 90's 2016.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.