Scootercontroles om nieuwe overlastgolf in Hatert te voorkomen

VideoNIJMEGEN  - De Nijmeegse politie heeft woensdagmiddag een grote scootercontrole gehouden op de Hatertseweg. De actie was met name gericht op een groep jongeren die vorig jaar in de wijk Hatert veel overlast veroorzaakten met hun scooters. 

20 reacties

 • Alfred

  3 jaar geleden
  PS Janet is nog een stuk lichter dan ik, dus kun je nagaan hoe langzaam ik ben op mijn scooter hahaha (maar gelukkig weeg ik nog geen 94kg. Als ik je een advies mag geven? Doe er wat aan, da's veel gezonder en je gaat je stukken beter voelen. Pak bijv. de fiets eens, Ronnie!)
 • Alfred

  3 jaar geleden
  Beste Ronnie, dankjewel voor je prettige en waardevolle bijdrage door mijn ervaringen én die van veel van mijn collegaatjes 'gelul' te noemen. Tja, als jij beter weet dan ikzelf hoe snel/langzaam onze Tomos rijdt, wie ben ik dan om jou tegen te spreken? PS Kijk, en dit is nu precies het probleem in Nederland. Iedereen denkt het beter te weten én kan niet meer fatsoenlijk reageren.
 • Lowie

  3 jaar geleden
  Misschien ook eens een onverwachte controle houden op het MaasWaalPad, waar ze overigens niet mogen rijden, maar dat toch doen. Ook speedpedelecs  (e-bikes met brommerplaatje).
 • Lowie

  3 jaar geleden
  Je mag 25 en als je het niet kunt hebben dat je wordt ingehaald door een e-bike, koop dan een e-bike. Is gezonder voor je en beter voor het milieu!
 • Ronnie

  3 jaar geleden
  Respect krijgt men met handhaven en meer te laten zien dat blauw op straat helpt. De boete's kunnen wat mij betreft lager maar dan moet er wel meer gehandhaaft gaan worden en niet pas als het te laat is zoals nu het geval is in Hatert en of Amsterdam als voorbeeld. Voorkomen is beter dan genezen dit is in de zorg ook zo!! !

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.