Volledig scherm
© GinoPress

Scooterrijder gewond bij botsing met auto in Nijmegen

NIJMEGEN - Een scooterrijder is vrijdagmorgen gewond geraakt bij een botsing met een auto op de Malvert in Nijmegen. De scooterrijder week rond 11.30 uur uit voor de auto, maar werd daarbij toch geraakt. 

Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer ter plaatse behandeld. De scooter liep schade op door de aanrijding en moet op een later moment worden opgehaald. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.