Scooterrijder knalt tegen lantaarnpaal Hatertseweg

VideoNIJMEGEN – Op het fietspad naast de Hatertseweg in Nijmegen is een scooterrijder zondagavond rond 22.30 uur ernstig gewond geraakt. De bestuurder is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

De man reed met zijn snorscooter op het fietspad en knalde door nog onbekende oorzaak tegen een lantaarnpaal. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Ook de traumahelikopter werd opgeroepen, die landde midden op het Goffertpark. De man is uiteindelijk per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft ter plaatse uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak. De scooter is door een berger afgesleept.

Volledig scherm
Politie doet onderzoek op het fietspad naast de Hatertseweg in Nijmegen nadat daar zondagavond een scooterrijder ten val kwam. © Roland Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De hamvraag bij Nijmeegs vrachtwagenbedrijf: was er nu wiet of niet?
    PREMIUM
    video

    De hamvraag bij Nijmeegs vrachtwa­gen­be­drijf: was er nu wiet of niet?

    NIJMEGEN - ,,Machteloos. Het is zó oneerlijk.’’ Nijmegenaar Wim Kersten zoekt naar de juiste woorden, vecht meermaals tegen zijn tranen. De dikke wallen onder zijn ogen verraden een gebrek aan substantiële nachtrust. Niet alleen heeft een brand zijn familiebedrijf Korendal Trucks vorige week volledig in de as gelegd, de politie heeft vier trailers die door het vuur waren gespaard, een dag later alsnog vernietigd. Reden: ze waren bestemd voor hennepkweek. Een politiewoordvoerder: ,,Dat onderzoeken we nu, maar alles wijst daarop.’’

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.