Scooterrijder knalt tegen lantaarnpaal Hatertseweg

VideoNIJMEGEN – Op het fietspad naast de Hatertseweg in Nijmegen is een scooterrijder zondagavond rond 22.30 uur ernstig gewond geraakt. De bestuurder is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

De man reed met zijn snorscooter op het fietspad en knalde door nog onbekende oorzaak tegen een lantaarnpaal. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Ook de traumahelikopter werd opgeroepen, die landde midden op het Goffertpark. De man is uiteindelijk per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft ter plaatse uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak. De scooter is door een berger afgesleept.

Volledig scherm
Politie doet onderzoek op het fietspad naast de Hatertseweg in Nijmegen nadat daar zondagavond een scooterrijder ten val kwam. © Roland Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.