Volledig scherm
© 112-Nieuwsgroep

Scooterrijder met verwondingen naar ziekenhuis door botsing in Nijmegen

NIJMEGEN - Een auto en een scooterrijder zijn zondagavond frontaal op elkaar gebotst op de kruising van de Groesbeekseweg en de Coehoornstraat. De scooterrijder is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is niet zeker. Volgens omstanders reed de automobilist door groen. De scooter kwam vanaf de Groesbeekseweg.

De auto en scooter zijn allebei opgeruimd door een bergingsbedrijf.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.