Volledig scherm
De scooter kwam in botsing met een auto in Nijmegen. © 112 Nieuwsgroep/davyderksen

Scooterrijdster gewond door botsing met auto in Nijmegen

NIJMEGEN - Een scooterrijdster is woensdagavond gewond geraakt toen zij op de kruising van de Grootstalselaan met de Nieuwe Mollenhutseweg in Nijmegen in botsing kwam met een auto.

Het ongeluk gebeurde rond 17.30 uur. Volgens een ooggetuige reed het meisje op de scooter door rood. Een automobilist die afsloeg kwam daardoor in botsing met de scooter. 

De scooterrijdster is door een ambulance met onbekende verwondingen meegenomen naar het ziekenhuis. 

De auto moest door de schade afgevoerd worden door een bergingsbedrijf.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Actievoerders dumpen morgen overtollig plastic bij Albert Heijn in Nijmegen

    Actievoer­ders dumpen morgen overtollig plastic bij Albert Heijn in Nijmegen

    NIJMEGEN - ‘Laat het plastic van je boodschappen achter in de Albert Heijn.’ Die oproep doet Klimaat Actie Nijmegen. De actievoerders verzamelen zaterdag om 12.00 uur bij de Albert Heijn XL aan de Jacobslaan in Nijmegen. Tijdens de Plastic Attack gaan de actievoerders gelijktijdig boodschappen doen om vervolgens na het afrekenen zoveel mogelijk overtollig plastic verpakkingsmateriaal in de winkel achter te laten, legt Klimaat Actie Nijmegen in een persbericht uit.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.