Skatecentrum Waalhalla bewijst plek in de stad: Nijmegen investeert bijna miljoen in grote renovatie

Met videoHet dak lekt zó erg, dat bij harde regen het centrum soms dicht moet. Het Nijmeegse indoor skatecentrum Waalhalla is toe aan een grote renovatie. De gemeente steekt er 950.000 euro in.

10 reacties

 • Wim van Ederen

  2 maanden geleden
  Het is veel geld, maar onderschat de betekenis niet van Waalhalla. Het is meer dan een sportclub, het is een plaats waar veel jongeren zichzelf kunnen zijn en er zich thuis voelen. Jong en "oud" ontmoeten elkaar. Iedereen is welkom ongeacht hoe je er uitziet. Daarbij gaat veel van dit geld naar onderhoud van het gebouw dat van de gemeente zelf is. Hoeveel geld gaat er naar musea, zwembaden en naar de ijsbaan. Als we willen dat kinderen meer gaan bewegen, geef dan ook mogelijkheden zoals dit.
 • M.M Doornenbos

  2 maanden geleden
  Patrick, hoe iemand er uit ziet hoeft niets te zeggen over zijn toekomst perspectief. Wat had jij vroeger aan dan? Zwart?
 • Peter Parker

  2 maanden geleden
  @patrick ga er eens kijken. Ze ontvangen je met open armen ongeacht je vooroordelen. Terecht deze subsidie. Meer dan terecht!
 • Ton Verkerk

  2 maanden geleden
  In deze wereld van virtueel sporten op GSM en Playstation, bankhangen en Netflixen is een speelpark waar je zelf moet bewegen, waar vallen nog hard is en zeer doet een zeldzame parel geworden. Het eigen initiatief belonen van jongeren die met eigen de behoefte aan iets echts vormgeven is wel een miljoen waard.
 • eef van hemert

  2 maanden geleden
  Blij dat enthousiasme en inzet beloond wordt, deze mensen hebben door de jaren heen altijd met veel inzet gewerkt en vooral voor de jeugd is zoiets belangrijk.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen