Volledig scherm
© ROBIN UTRECHT

Slachtoffer hard op de grond gegooid bij poging tot beroving in Nijmegen ‘’

UpdateNIJMEGEN - Een verdachte heeft woensdagmorgen nabij het Kronenburgerpark in Nijmegen geprobeerd iemand te beroven. Het slachtoffer is hierbij hard op de grond gegooid, zo meldt de politie Nijmegen-Noord. 

Vervolgens ging de verdachte er vanaf de Kronenburgersingel vandoor. De politie is momenteel op zoek naar getuigen van het incident, dat rond 10.30 uur gebeurde. 

Uiteindelijk is de verdachte weggerend in de richting van het Keizer Karelplein.

De politie kan niet veel vertellen over hoe de dader eruit zag, maar laat weten dat het een man is van eind twintig met een normaal postuur en een licht getinte huid. Hij was helemaal in het zwart gekleed. 

De politie is te bereiken via 0900-8844.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Een flinke tik op de vingers voor vuurwerk, en dan is John niet meer zo cool
    PREMIUM
    De politierechter

    Een flinke tik op de vingers voor vuurwerk, en dan is John niet meer zo cool

    John (23) is een uit de kluiten gewassen jongen die energiek de rechtszaal binnenkomt, alsof hij even een futiel dingetje moet regelen. Maar in de aanklacht gaat het om een misdrijf waarop hoge straffen staan: eind 2017 is hij betrapt op het bezit van illegaal vuurwerk: 98 knallers, met schilderachtige namen als Super Cobra 6, Titanium Salute en niet te vergeten de befaamde Gorilla Bomb - niet te verwarren met de gelijknamige marihuanasoort die ook explosief schijnt te zijn.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.