Volledig scherm
PREMIUM
Café Dorus. © Foto Tom Hessels

Sluiting dreigt voor café Dorus na steekincident

NIJMEGEN - Café Dorus in de Nijmeegse wijk Horstacker moet dicht. Tenminste als het aan burgemeester Hubert Bruls ligt. Hij heeft de eigenaar van het café op de hoogte gebracht van het sluitingsplan. Aanleiding daarvoor is een steekincident, afgelopen december in café Dorus. Daarbij raakte een 22-jarige Nijmegenaar zwaargewond.

De sluiting is nog niet helemaal zeker, de uitbater krijgt eerst nog de mogelijkheid om zijn kant van het verhaal aan de gemeente te vertellen. Pas daarna valt een definitief besluit, zo laat een woordvoerder van de gemeente weten. Tot dat is gebeurd, mag het café gewoon geopend blijven.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.