Café Dorus.
Volledig scherm
PREMIUM
Café Dorus. © Foto Tom Hessels

Sluiting dreigt voor café Dorus na steekincident

NIJMEGEN - Café Dorus in de Nijmeegse wijk Horstacker moet dicht. Tenminste als het aan burgemeester Hubert Bruls ligt. Hij heeft de eigenaar van het café op de hoogte gebracht van het sluitingsplan. Aanleiding daarvoor is een steekincident, afgelopen december in café Dorus. Daarbij raakte een 22-jarige Nijmegenaar zwaargewond.

13 reacties

 • tejo

  3 jaar geleden
  Hulde Bruls. Als je slap of niet  optreedt tegen excessen nemen gajes klanten je zaak in feite over. Als eigenaar ben je verantwoordelijk wat er in je toko gebeurt.
 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  De uitbater kan uiteraard waarschijnlijk niets aan het incident zelf doen, maar hij kan wel het deurbeleid bepalen. En zo al of niet al dat gajus binnenlaten. Hij zal toch niet blind zijn voor de door een ingewijde geschetste excessen die er de laatste jaren plaatsvinden? Neem dan zelf op tijd contact met politie en gemeente op hierover en/of schakel een paar betrouwbare uitsmijters in.
 • wkp

  3 jaar geleden
  Jaja... blijft maar lekker wegkijken...
 • christian piek

  3 jaar geleden
  in Kroegen zit iedereen aan de harddrug Alcohol... 
 • Dion

  3 jaar geleden
  Café Dorus in de Nijmeegse wijk Horstacker moet dicht. Tenminste als het aan burgemeester Hubert Bruls ligtDe sluiting is nog niet helemaal zeker, de uitbater krijgt eerst nog de mogelijkheid om zijn kant van het verhaal aan de gemeente te vertellen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.