Snackbareigenaar 'Vette Herman’ Detmers in stilte gecremeerd

VIDEONIJMEGEN - De bekende Nijmeegse snackbareigenaar Herman Detmers, in de volksmond beter bekend met zijn koosnaam 'Vette Herman',  is gisteren in besloten kring gecremeerd. Hij overleed begin deze week onverwacht, op 89-jarige leeftijd.

7 reacties

 • leonardus hofman

  3 jaar geleden
  was een mooie tijd de tijd van mijn koppelbaas verleden vaak kwamen de koppelbazen daar ff aanwippen nadat ze de stad onveilig hadden gemaakt van taboe naar rooie annie dan naar nachtclub corona en als afsluiter naar herman in het keldertje vaak kwam ik bezopen aan  maar dat deerde herman niet heerlijk zijn levertjes nuttigen en dan op weg naar huis het ga je goed herman aan die andere kant mvg leo hofman
 • Robert Steen

  3 jaar geleden
  Herman!! Ik zal je nooit vergeten.!! Je was zo'n lieve man, en je kon héél goed luisteren!! Je had altijd tijd en aandacht voor je klanten!! De ballen gehakt met ui waren onvergetelijk lekker.!! Ik denk daar altijd aan!! Bedankt voor de gezelligheid.!! Rob en Ineke Steen - Wijchen.!! Het gaat je goed, en héél veel sterkte voor de familie.!!
 • geertje

  3 jaar geleden
  Wij ook .We liepen daarheen , namen wat te eten en gingen  weer naar huis zonder rotzooi te trappen .We gingen ook wel eens naar Broodje Corona bij mevr. Adriaanse  voor een heerlijke huzaar.
 • Rich

  3 jaar geleden
  Herman ik mis je lever niemand kin hem zo heerlijk maken als jij.Ook de sfeer was er altijd goed fout en goed zat zij aan zij nooit heb ik er iemand zijn moeilijk doen.,Het was altijd een naar onder afgeronde prijs en als het druk was zij hij altijd stop het maar in de kassa en iedereen deed.En dan ook zijn boter zachte gehakt balletjes en zijn dubbele biefstuk.Herman ik wens je het beste in gods keuken want je zal nou voor hem moeten koken want een betere kok zal hij niet vinden in het paradijs.Herman bedankt voor de goede tijd die ik mocht hebben in het KelderFamilie van Herman alle sterkte.
 • Dion

  3 jaar geleden
  Jammer dat hij weg is, nu zijn er helemaal geen hollandse snackbars met biefstukjes meer.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.